Transport de nota 10! Rezultatele şcolare se premiază cu transport de nota 10 gratuit

A început noul an şcolar, iar, odată cu el, a reînceput şi naveta elevilor. Unii dintre ei au de parcurs zeci de kilometri pentru a participa la cursuri.

Compania Fany, care transportă zilnic sute de copii spre şi dinspre şcoli, a anunţat astăzi o decizie menită să îi încurajeze pe cei mai silitori dintre elevii navetişti. Primii zece copii din clasele I-VIII cu abonament Fany care vor prezenta o notă de 10 pe carnet, obţinută în semestrul care tocmai a început, vor beneficia de o lună de abonament gratuit. Detaliile sunt disponibile pe website-ul fany.ro, unde vor fi prezentate şi numele câştigătorilor.

Fany este cea mai mare companie privată de transport de persoane din judeţul Cluj şi una dintre cele mai importante din Transilvania. Cele 130 de autobuze din parcul auto al companiei deservesc călători din 15 judeţe ale ţării, iar în ultimul an peste un milion de persoane au ales serviciile companie Fany pe traseele naţionale. În judeţul Cluj, autobuzele Fany operează peste 20 de trasee.

Comentarii Facebook