Miercuri 17 Aprilie

Transfero isi extinde activitatea de pe Aeroportul Cluj si ofera 2 noi servicii: transfer privat si info point rent-a-car! (P)



Calatoriile pe cont propriu sunt ideale pentru cei care nu se pot abtine din a incerca sa controleze totul, insa reprezinta adesea o sursa de stres in plus, caci “pe cont propriu” inseamna adesea ca cineva trebuie sa conduca pana la aeroport (ceea ce poate fi foarte obositor, in special in cazul parcurgerii drumului pe timp de noapte), ca pretul combustibilului nu este suportat de o terta parte si ca masina personala trebuie parcata intr-un spatiu care fie nu este pazit, fie este foarte costisitor.

Uneori, apelam la prieteni pentru astfel de favoruri, dar nici asa nu este tocmai convenabil. Despre drumurile cu taxiul sau trenul spre Cluj, pentru ca apoi sa fie nevoie de alte autobuze sau curse cu taxiul pentru a ajunge la aeroport nici nu are rost sa discutam.

Pentru a simplifica traseele si a scurta pe cat posibil timpul alocat calatoriei spre/de la aeroport, noi venim in ajutorul clientilor cu urmatoarele servicii:



 TRANSFERURI PRIVATE

Transferul privat este un serviciu personalizat, in care te bucuri de confortul exclusiv al unei masini sau microbuz (in cazul grupurilor de max. 8 persoane). Daca nu vrei sa depinzi de alti pasageri ci dimpotriva, preferi comoditatea si rapiditatea, poti alege serviciul de transfer privat care iti ofera avantajul de a calatori singur fara a fi necesar sa astepti in aeroport sosirea altor pasageri.

Costurile unui astfel de transfer difera in functie de destinatia aleasa, mai jos regasiti cateva exemple:




* Mai multe informatii si destinatii gasiti la numarul nostru de telefon 0753.380.000 sau la biroul Transfero din incinta Aeroportului Avram Iancu Cluj, terminal Sosiri Interne.

 INFO POINT RENT-A-CAR

Serviciul include masini de calitate din diverse clase auto, la preturi incepand de la 15 euro/zi .


In acest mod, calatoria ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.

 




Pentru orice informatie legata de inchirierile auto nu ezitati sa ne contactati telefonic sau in incinta Aeroportului Avram Iancu Cluj, iar noi suntem disponibili pentru a va consilia in alegerea unei masini care sa indeplineasca solicitarile dumneavoastra.

Daca esti in cautarea unor masini de inchiriat ieftine in aeroportul Cluj, la noi gasesti cele mai bune solutii!

Pentru ca nu facem rabat de la calitate si siguranta ta este obiectivul nostru principal, iti punem la dispozitie masini verificate tehnic inainte de fiecare livrare, care au deja plinul facut, iar rovigneta, asigurarea CASCO si RCA-ul sunt gata platite. Indiferent de modelul pentru care optezi in alegerea masinii, aceasta va fi curata si foarte bine intretinuta. Pentru ca stim cat ti-ai dori ca masina ta sa mearga dupa toate aceste tipare si vrem sa te simti cat mai confortabil!

 SHARED TRANSFER Aeroport Cluj - Tg. Mures - Aeroport Cluj

Este o solutie ieftina de transfer de la/catre aeroport deoarece platesti locul si nu intreaga masina. In functie de numarul de rezervari, vei putea calatori cu autoturism (max. 3 persoane) sau cu microbuz (max. 8 persoane). Orele de plecare din/spre aeroport sunt fixe, adaptate curselor aeriene, insa intrucat vei calatori impreuna cu alte persoane, vei depinde de sosirea tuturor (timpul de asteptare nu depaseste 15 min peste ora plecarii), iar ruta va fi adaptata in mod optim in functie de destinatia fiecarui pasager.






Iti poti rezerva singur transferul dorit in doar cateva minute, prin sistemul de rezervari online www.transfero.ro


Platesti in siguranta, primesti confirmarea imediat pe email, iar modificarile si anularile sunt gratuite pana la 24 ore inainte de data transferului. De asemenea stii de la inceput tariful final pentru transferul tau, care include toate taxele (TVA, taxe pentru drumuri, parcari etc)

Va asteptam cu mare interes la punctul nostru de lucru din incinta Aeroportului Avram Iancu Cluj,
Str.Traia Vuia 149-151, terminal sosiri interne, agentia Transfero, sau telefonic la numarul de telefon 0753 380 000.

Comentarii Facebook