Top zboruri ce ar putea apărea în curând pe Aeroportul Internațional Cluj!

 

Un sondaj de opinie realizat pe site -ul Aeroportului Internațional Cluj arată ce destinații ar prefera clujenii.

 

Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat că clujenii vor zboruri spre Budapesta, Istanbul, Frankfurt și Amsterdam. 

 

O altă destinație foarte solicitată în sondaj e Charleroi, de lângă Bruxelles, pe ca am și pus-o în funcțiune, și care merge foarte bune. Zborul de Eindhoven merge foarte bine. Frankfurt va fi foarte greu de implementat, iar faptul că avem un zbor spre Munchen cu Lufthansa de două ori pe zi e o problemă. Lufthansa nu își canibalizează traficul. Numai după ce se consolidează foarte bine acest zbor, au în vedere să deschidă Frankfurtul. Taromul nu este în aceeași alianță cu Lufthansa și nu este foarte interesant să preia acest zbor. 

 

Noi le-am propus celor de la Tarom să preia zborul de Amsterdam și suntem convinși că un zbor Tarom ar fi un succes, pentru că Amsterdam este un hub important al Europei și sunt destinații complementare față de noi”, a declarat David Ciceo, joi seara la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi AICI decarația, la minutul 8.00).

 

Din 2014, de la Cluj s-ar putea zbura spre Istanbul. ”Suntem în discuții cu Turkish Airlines, fiind o destinație solicitată”, a declarat Ciceo.

Comentarii Facebook