Top Shop a deschis magazin in Iulius Mall Cluj


Produsele promovate de Top Shop numai pe posturile de televiziune vor putea fi cumparate si din magazinul deschis in Iulius Mall Cluj, in premiera in Transilvania.

"Slovenii de la Studio Moderna, care detin marca Top Shop, au incheiat un parteneriat cu Iulius Group pentru trei puncte de desfacere in reteaua nationala de mall-uri Iulius: Cluj-Napoca (deschis in 21 martie 2012), Suceava (inaugurat pe 17 martie) si Timisoara (in scurt timp).

Usor de gasit, situat in zona Auchan, Top Shop ofera peste 500 de produse casnice preponderent din gamele Dormeo, Delimano, Kosmodisk si Walkmaxx, cosmeticele Ivyss si vestitele produse Dry Cooker si Hot Pan. in prima saptamana, clientii primesc reduceri de 10%, iar pana la sfarsitul lunii cadouri.

Top Shop ofera clientilor posibilitatea de a face cumparaturi in rate fara dobanda pentru achizitii mai mari de 149 lei. in plus, clientii vor fi mai aproape de produsele Top Shop in cadrul unor sesiuni culinare, concursuri cu multe premii surpriza si oferte de sezon.

Studio Moderna isi desfasoara operatiunile in 22 tari europene, avand circa 200 magazine in lantul propriu de distributie si peste 5.000 de angajati. in Romania, compania detine 14 magazine Top Shop si Dormeo", a declarat Gabriela Dobos, PR Officer Iulius Mall.

Comentarii Facebook