Targ de forta de munca, miercuri, 30 mai, pe Cluj Arena


Un targ de forta de munca este organizat miercuri, 30 mai, pe stadionul Cluj Arena. Si-au anuntat prezenta 45 de mari companii, care ofera peste 700 de locuri de munca la targul de profiul "Nu renunt!".

Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00 - 16.00 intr-un loc inedit, Cluj Arena.

Targul "Nu renunt!" face parte din proiectul N.O.R.D. (Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare) si se adreseaza celor inactivi pe piata muncii - someri de scurta si lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, precum si celor care nu au lucrat niciodata, dar care doresc sa se angajeze.

La eveniment si-au anuntat prezenta 45 de companii din domenii variate. Sykes, Allianz Tiriac, Asirom, Arabesque, EBS, Genpact, Emerson, Evozone, ING, Romtelecom si Billa sunt doar cativa dintre angajatorii care le dau intalnire la Cluj Arena persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.
Ce aduce nou targul "Nu renunt".

Evenimentul de recrutare se diferentiaza de alte evenimente similare in primul rand prin facilitatile pe care le ofera vizitatorilor.

"Pe o piata a muncii din ce in ce mai competitiva, sub deviza "Nu renunt! Merit un loc de munca", invitam clujenii sa-si croiasca traseul catre locul de munca dorit urmand pasii din cadrul proiectului. Ne diferentiem atat prin grija pe care o manifestam fata de candidati, prin standul cu oferta educationala, prin zona speciala de informare si specialistii in orientarea in cariera prezenti la eveniment cat si prin spatiul surprinzator care ii va ghida catre locurile de munca. Ne bucuram sa fim primul targ gazduit de Cluj Arena, un loc central ce permite un acces facil pentru un numar foarte mare de participanti", declara Alexandra Dinu, director proiect N.O.R.D.
 
Targul de forta de munca este organizat de Compania KCMC - K Consulting Management and Coordination alaturi de Agentia de Dezvoltare Comunitara "impreuna" organizeaza miercuri, 30 mai 2012. 

Comentarii Facebook