Târg de cariere IT la Iulius Mall Cluj. Participă marii angajatori ai Clujului

 

Clujenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot participa, ân perioada 25 - 29 martie, la târgul de cariere de la Iulius Mall Cluj. 

 

În perioada 25-29 martie, clujenii se vor bucura de o adevărată săptămână a carierei, fie că e vorba de oferte de angajare, de workshop-uri pe teme de carieră, networking la fața locului între reprezentanții companiilor participante și candidați, consultanță sau oportunități de internship și voluntariat. Asta deoarece, în acest sezon, evenimentul se desfășoară timp de patru zile: 25-26 martie are loc Târgul de Cariere dedicat unor domenii generale de activitate, iar după o zi de pauză, între 28-29 martie va avea loc Târgul de Cariere în IT, o expoziție de job-uri și tehnologie. Ambele la Iulius Mall, între orele 10.00 - 17.00”, precizează organizatorii.

 

Ofertele de angajare se adresează în special tinerilor, iar la târguri participă cei mai importanți angajatori de pe piață, printre care BUW, E.On, Emerson, Endava, Fujikura, Genpact, Office Depot, Steelcase și Sykes la primul eveniment, respectiv Accesa, Accenture, Bosch, Emerson, HP, Endava, MHP, Steelcase și Yardi la Târgul de Cariere în IT.

Comentarii Facebook