Suc și popcorn vândute de pe jos la Sala Polivalentă Cluj: Bonuri NU SE DAU - FOTO

 

Un clujean ne semnalează o situație de neacceptat la noua Sală Polivalentă a Clujului. Totul s-a petrecut la meciul de baschet de sîmbătă seara.

 

Fotografia primită este de la meciul U BT - Steaua, unde spectatorii care doreau să cumpere suc sau popcorn erau serviți de pe jos. De asemenea, bonuri fiscale nu se emiteau, pentru că nu exista casă de marcat.

 

Va atasez o poza cu conditiile in care se vindeau racoritoare si pop-corn la meciul din seara asta dintre U-BT si Steaua in noua Sala Polivalenta din Cluj. Avem o sala "europeana" care a costat milioane de euro din buzunarul clujenilor unde din pacate se inlesneste si o stare de bisnita. La tejgheaua de la parter nu exista casa de marcat si sute de oameni plateau fara sa primeasca un bon fiscal. Este o situatie jenanta si va rog ca la urmatoarele evenimente sa faceti un control pentru a indrepta situatia”, ne-a relatat clujeanul care a dorit să rămână anonim.

 

Așteptăm o poziție din partea conducerii societății care administrează Sala Polivalentă, față de această situația de nepermis.

 

Investiția la Sala Polivalentă a fost de 70 de milioane de lei, din banii clujenilor. 

 

Comentarii Facebook