Știri de Cluj LIVE dezbate azi noul SCANDAL de la Aeroportul Cluj. Emisiunea este de la ora 19.00

 

Directorul operațional al Aeroportului Internațional Cluj este invitat joi seara, de la ora 19.00, la emisiunea Știri de Cluj LIVE pentru a discuta despre noul scandal de la Aeroport.

 

Specialiștii au realizat un proiect de dezvoltare a Aeroportului, finanțat de Comisia Europeană și statul român, pentru atragerea a 71 de milioane de euro necesari realizării unui punct de transport intermodal la Aeroport. Citiți AICI detalii.

 

Consiliul Județean (CJ) Cluj trebuie numai să facă pasul pentru a fi realizată o asociere între CJ Cluj, Aeroport, Primăria Cluj-Napoca și CFR Călători, pentru atragerea fondurilor. 

 

Specialiștii CJ Cluj au refuzat să participe la dezbaterea publică a acestui proiect. Problema majoră este că documentația pentru atragerea fondurilor europene trebuie să fie depusă până în februarie 2015, dar noi nu avem nici măcar asocierea făcută.

 

La emisiunea realizată de Delia Cărbune participă directorul operațional al Aeroportului Cluj, Iuliu Pop, consilierul județean Mihai Seplecan și jurnalistul Știri de Cluj, Horea Șoica.

 

 


Comentarii Facebook