"Spune-mi cu cine te însoţeşti..." Liderii din sport, partenerii liderilor din transport (P)



Fotbaliştii de la FC Steaua Bucureşti, lideri în clasamentul Ligii I, s-au deplasat la Cluj cu un autocar Fany, cea mai mare companie privată de transport de persoane din judeţ.

Vineri şi sâmbătă, pe durata vizitei lor la Cluj-Napoca, pentru meciul cu Universitatea, fotbaliştii de la FC Steaua au utilizat un autocar Mercedes Tourismo, aparţinând companiei de transport de persoane Fany.

"Liderii Ligii I, fotbaliştii de la FC Steaua Bucureşti, se deplasează cu liderii transportului de persoane din Cluj. Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să îţi spun... cât de competitiv eşti! Succes, campionilor! Vă ţinem pumnii, mai puţin sâmbătă (n.r. 25 aprilie, la meciul cu "U") şi în 31 mai (n.r. la finala Cupei României, Steaua - "U"), când suntem patrioţi locali", au scris cei de la Fany, pe pagina lor de Facebook, încă de vineri după-amiază.

Meciul de sâmbătă a fost câştigat de liderul Ligii I, scor 3-0, prin golurile marcate de Nicuşor Stanciu (2) şi Prepeliţă, dar "U" a avut o evoluţie curajoasă, care le dă speranţe suporterilor pentru finala Cupei României.

Acesta nu este primul parteneriat dintre Steaua şi Fany. În primăvara anului trecut, când a câştigat cel de-al 25-lea titlu de campioană din istorie, chiar pe Cluj Arena, Steaua a circulat în capitala Transilvaniei tot la bordul unui autocar pus la dispoziţie de compania Fany. Chiar în maşină s-a încins petrecerea pentru celebrarea evenimentului.

 



Fany este cea mai mare companie privată de transport de persoane din judeţul Cluj şi una dintre cele mai importante din Transilvania.

Cele 130 de autobuze din parcul auto al companiei deservesc călători din 15 judeţe ale ţării, iar în ultimul an peste un milion de persoane au ales serviciile Fany pe trasee naţionale. În judeţul Cluj, autobuzele Fany operează peste 20 de trasee şi transportă pasageri din peste 50 de localităţi.

 

Comentarii Facebook