Softul "Trip Journal", realizat de IT -istii clujeni, a castigat doua premii la Mobile App World 2010 si unul in tara - VIDEO

 

Softul "Trip Journal", realizat de clujenii de la iQuest, a castigat premiul "Excellence in design" si "Best paid for app" la concursul Mobile App World 2010, organizat la Londra.

Softul a fost creat pentru smartpphone -urile iPhone sau pentru cele care folosesc sistemul de operare Android, sau Symbian si a castigat in decembrie 2009 premiul I la categoria "Aplicatii pentru turism" in cadrul concursului Android Developer Challenge, organizat de Google.

 

Acum la Londra, aplicatia creata de cei 25 de IT -isti clujeni a castigat premiul cel mai bun design. Programul realizat de clujeni foloseste Google Maps si se conecteaza la satelit prin GPS.

 

"In seara de 19 octombrie Trip Journal a castigat la doua dintre aceste categorii. In primul rand, aplicatia echipei iQuest a primit premiul pentru excelenta in design si o dezvoltare pe masura, iar mai apoi Trip Journal a fost considerata cea mai buna aplicatie platita", precizeaza reprezentantii iQuest.

 

Tot marti seara, "Trip Journal" a fost premiata si de Orange Romania. "In perioada 13 septembrie- 12 octombrie, utilizatorii furnizorului de telefonie au votat pentru cea mai buna aplicatie mobile pentru iPhone. Din cele 63 de aplicatii validate de juriul organizatorului si votate de utilizatori, Trip Journal a fost aleasa castigatoare aseara, 19 octombrie 2010, premiul fiind de 1000 euro si un un telefon iPhone 4", au mai precizat oficialii companiei clujene.

Comentarii Facebook