Salariile la Bosch sunt SECRETE. Recrutorii sunt instruiți să nu ofere informații: ”Nu aveți voie să filmați. Nu vă răspund!” - VIDEO

 

Clujenii care au prezentat la Târgul de Locuri de Muncă Bosch de la Casa de Cultură a Studenților s-au interesat, în principal, care este salariul oferit, programul de muncă și de când pot începe.

 

Un bărbat l-a întrebat pe unul dintre angajații Bosch care se ocupă de recrutare, când va avea loc interviul și ce salariu este oferit.

 

Interviul are loc în a doua jumătate a anului... Nu aveți voie să filmați”, ne-a spus unul dintre cei care recrutau angajați. 

 

Money, money... Nu vor să răspundă. Ce să le fac. Pot să zic ceva? Am întrebat cât e salariul pe lună. Au spus că e secret. Confidențial. Nu e normal să fie așa”, ne-a spus unul dintre cei prezenți la târgul organizat de Bosch. 

 

Bărbatul a adresat întrebările privind salariul, dar tot fără niciun răspuns.

 

Un alt recrutor, de această dată german, a explicat foarte civilizat că salariile vor fi la limita veniturilor medii din Cluj-Napoca, dar că nu poate oferi amănunte, totul fiind și în funcție de pregătirea profesională.

Comentarii Facebook