Reduceri de peste 20% în Kusadasi, cu Alis Holidays! (P)



Kusadasi sau Insula Păsărilor reprezintă un miraj exotic și totodată modern care suprinde plăcut vară de vară turiștii români. Serviciile impecabile all inclusive la oferte ieftine sunt cele care atrag, în mod special, familiile de români. Alis Holidays, a pregătit pentru această vară, în Kusadasi, sejururi de 7 nopți/8 zile cu reduceri de peste 20%, care să se plieze pe buzunarul fiecărui român.

Kusadasi, una din principalele stațiuni de vacanță din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanță de neuitat. Situată pe coasta de vest a Turcia, la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este cunoscută ca una dintre cele mai atractive orașe/statiuni de la Marea Egee. Îmbinând istoricul specific – este aproape de cele mai importante site-uri istorice turcești - cu modernitatea hotelurilor și a restaurantelor locale, Insula Păsărilor farmecă fiecare turist nou sosit.


Pentru perioadele de vară caniculară propunem românilor, pachete turistice de excepție în frumoasa stațiune Kusadasi. Pentru persoanele care își doresc o escapade exotică, însă la oferte rezonabile, am pregătit sejururi speciale de 7 nopți la hoteluri și vile de 3-4* all inclusive” declară Directorul General al companiei Alis Holidays, dl. Florin Crișan.

Kusadasi are numeroase plaje nisipoase cu apa caldă și limpede, oferind pe lângă o atmosferă liniștită și o mare varietate de activități nautice. Windsurfing-ul, schiul nautic sau explorarea apelor sunt doar câteva din atracțiile pentru iubitorii unui sejur active. După o zi de plajă intensă, turiștii se pot delecta cu un apus de soare spectaculos. Serile în Kusadasi sunt atractive atât prin promenadele de-a lungul plajelor pline de palmieri cât și prin pub-urile/restaurantele și cluburile zonei. Restaurantele servesc specialități din Marea Egee, pe bază de fructe de mare proaspete, devenind un adevarat festin pentru gurmanzi. Dansul sau programul de divertisment din cadrul hotelurilor/cluburilor pot să încheie o zi ideală în Kusadasi.

Alis Holidays recomandă pentru persoanele active, pachete turistice de 7 nopți, în vile de 4 *, camera duble cu baie la camera, cum este spre exemplu - Hotel COMPLEX ROSE GARDEN VILA 4*, unde compania oferă reducere de peste 20% pentru plecările din 31 august: de la 244 euro la 189 euro/persoană!

De asemenea, pentru doritorii de relaxare totală, Alis Holidays propune un sejur all inclusive, 7 nopți la Hotel FLORA SUITE 3* cu tariful de 333 euro/persoana de la 399 euro.

Pachetele includ pe lângă cazare: transportul cu autocarul, cazare și masă 1 noapte în Istambul, ghid însoțitor și asistență turistică în limba română pe parcursul sejurului.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Comentarii Facebook