Miercuri 24 Aprilie

Reduceri de pana la 45% la ABONAMENTELE CFR Calatori valabile 5, 10 si 15 ZILE


CFR Calatori anunta ca, incepand de luni, 18 iunie, pasagerii care vor opta pentru abonamentul lunar, valabil 5, 10 sau 15 zile intr-o luna calendaristica, beneficiind si de o reducere.

Reducerile ajung si pana la 45%:

- 45% pentru Abonament 15  / valabil 15 zile,
- 35% pentru Abonament 10  / valabil 10 zile,
- 25% pentru Abonament 5  /  valabil 5 zile.

Abonamentele lunare 5, 10 si 15 zile sunt legitimatii de calatorie nominale care se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distante de pana la 1.000 km.

La cumpararea unui astfel de abonament, este necesara completarea de catre pasager a unei cereri in care se vor mentiona date personale, detalii despre transport (ruta, tipul de tren) si in clar cele 5, 10 sau 15 zile (nu neaparat consecutive)  din luna in care se vor efectua calatoriile. Acesta nu da dreptul la anticiparea sau amanarea calatoriei pentru alte zile decat cele inscrise in legitimatia de calatorie. Pentru abonamentul valabil la tren IC sau IR nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Alte tipuri de abonamente existente:


- abonamente lunare cu numar nelimitat de calatorii, la trenuri: Regio, InterRegio, Intercity, se emit la clasa a 2-a, pana la distanta de 300 km.
- abonamente lunare cu numar nelimitat de calatorii pentru elevi si studenti, la trenuri Regio, se emit numai la clasa 2-a, pana la distanta de 300 km.
- abonamente saptamanale cu numar nelimitat de calatorii, la toate categoriile de trenuri, se emit la clasa a 2-a, pana la distanta de 300 km.

Toate tipurile de abonamente se pot cumpara de la statiile mari si agentiile de voiaj CFR din tara.

 

Comentarii Facebook