Promoții ispititoare, la Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall Cluj (P)



A început sezonul promoțiilor, iar Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea pasionaților de shopping cu două târguri dedicate accesoriilor.

Primele ediții din 2016 ale EXPOMINERALIA și BAG EXPO aduc nenumărate surprize, propunând oferte de nerefuzat la mii de articole.

La Iulius Mall Cluj, 2016 începe cu o nouă ediție a târgului de pietre preţioase şi semipreţioase EXPOMINERALIA. În perioada 5 – 10 ianuarie 2016, toți cei care iubesc accesoriile sunt invitați în Atriumul Iulius Mall Cluj, acolo unde se vor delecta cu piese aparte şi se vor bucura de discounturi semnificative la o selecție diversificată de articole. În funcţie de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte aparte. Vor fi expuse peste 150.000 de articole deosebite, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

Și BAG EXPO începe noul an cu oferte ispititoare. Târgul se desfășoară în perioada 5 – 10 ianuarie, la parterul Iulius Mall. Doamnele şi domnişoarele care iubesc moda vor găsi modele de genți adaptate tendințelor de sezon, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. BAG EXPO reuneşte peste 6.000 de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile BAG EXPO pentru clienţi. Toate genţile şi accesoriile sunt realizate din materiale de o calitate superioară, cu o atenţie deosebită, din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Produsele au fost create în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Comentarii Facebook