Promoții de până la 70%, la început de an, în magazinele din Iulius Mall Cluj (P)



Magazinele din iulius Mall Cluj vin cu reduceri masive în acest început de an, cu promoții de până la 70%.

Astfel, discounturi de până la 70% sunt la Kenvelo, Bossini și Jolidon, iar de până la 60%, la Pimkie, Timeout și Lee Cooper. Oferte cuceritoare au toate brandurile îndrăgite: Zara, Stefanel, Mizar, D's Damat, Invidiauomo, Michael Negrin și multe altele. Și copiii sunt răsfățați în această perioadă, cu reduceri de până la 70%, la Dinoland, de până la 50%, la IDO, și de până la 25%, la Coccodrillo.

Dacă vrei să fii în pas cu moda și în ceea ce privește încălțămintea, vei găsi modele de sezon, chiar și cu prețuri înjumătățite. Nu uita să treci pe la Deichmann, Bata, Otter și la celelalte branduri de specialitate. Pentru cei care nu se lasă intimidați de vremea rece și vor să își petreacă timpul făcând mișcare, magazinele cu articole sportive propun promoții de până la 50%.

Niciodată nu sunt suficiente bijuterii și accesorii, mai ales dacă au reduceri de până la 30%. Iar dacă ești pasionat de cosmetice, ofertele ajung până la 70%.

Și cei care vor să aducă un plus de personalitate locuinței se pot bucura de prețuri mai mici cu până la 70%, la fel și iubitorii de lectură. Reduceri sunt disponibile și pentru servicii, dar și la cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Cluj.

Tot ce trebuie să faci este să te încarci cu energie și să pornești în sesiuni prelungite de shopping, pentru că magazinele se întrec în promoții. Lista completă a reducerilor de iarnă poate fi consultată AICI.

Comentarii Facebook