Produse BIO pentru toată familia, la magazinul CUBIO.RO, de la Iulius Mall (P)


Cei pentru care sănătatea are prioritate găsesc un ajutor pentru stilul lor de viaţă la CUBIO.RO. Magazinul din Iulius Mall Cluj le oferă o gamă variată de produse bio, de înaltă calitate şi eficiente în buna funcţionare a corpului şi minţii. Remedii pentru diferite afecţiuni, ceaiuri în combinaţii de plante terapeutice, soluţii pentru a asigura un meniu gastronomic cu multiple beneficii şi multe altele sunt propunerile sănătoase ale CUBIO.RO.

Pentru o frumuseţe naturală, magazinul din Iulius Mall asigură doamnelor şi domnişoarelor o varietate de produse cosmetice, ideale pentru îngrijirea tenului, corpului, părului sau mâinilor. În plus, aici vor găsi tot ce au nevoie pentru curăţenia casei, soluţii prietenoase cu mediul şi foarte eficiente.

Bebeluşii şi copiii au nevoie de o atenţie deosebită, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi îngrijirea lor. Părinţii pot solicita articole dintr-o gamă de produse special dedicată celor mici, care include remedii pentru diferite dureri, sensibilitate sau iritaţii.

Produsele pe care le promovează magazinul CUBIO.RO din Iulius Mall sunt pe bază de plante provenite din culturi ecologice, sunt prietene cu natura şi cu organismul uman, iar marele lor avantaj este acela că nu conţin substanţe toxice, protejând astfel sănătatea.

Comentarii Facebook