Primul magazin din Cluj al brandului de accesorii Parfois s-a deschis la Iulius Mall (P)



Primul magazin Parfois din Cluj - Napoca s-a inaugurat, de curând, la Iulius Mall Cluj. Accesoriile care au cucerit iubitoarele de modă la nivel internațional sunt acum mai aproape de clujencele care vor să fie mereu în pas cu cele mai noi tendințe.

Recent, la parterul Iulius Mall Cluj s-a deschis magazinul Parfois, spre marea bucurie a doamnelor și domnișoarele care iubesc să își accesorizeze ținutele cu articole în trend. Brandul Parfois a fost creat în 1994, de Manuela Medeiros, al cărei vis era de a realiza accesorii excepționale și irezistibile, dar pe care să și le permită fiecare femeie. Cu peste 3.500 de modele în fiecare sezon, cu produse noi în magazine săptămânal, cu o echipă de designeri în Porto și una în Barcelona, Parfois reușește să readucă în locațiile sale, de două ori pe lună, 70% din clienți, iar 30% dintre cumpărători revin cel puțin o dată pe săptămână.

Elementele chic, accentele originale, melanjul de stiluri, culori și materiale caracterizează colecțiile brandului portughez Parfois, specializat în accesorii trendy pentru femei. Bijuterii, genți, portofele, ceasuri, ochelari de soare, curele, eșarfe, pălării, pantofi și accesorii pentru păr, cu un aspect minimalist și natural, care îmbină nuanțe tandre și contraste cuceritoare, sunt propunerile Parfois, pentru un stil elegant și feminin.

Dacă ești în căutarea unui ceas versatil, a unei pălării statement, a unui colier glamour sau a unei jachete de efect, locul potrivit pentru cumpărături este magazinul Parfois din Iulius Mall Cluj. Vei găsi o multitudine de propuneri, care să îți reflecte personalitatea și cu ajutorul cărora să obții un outfit actual.

Parfois are deschise peste 760 de magazine, în 56 de țări. În România, brandul deține opt magazine. Pe lângă magazinul din Iulius Mall Cluj, Parfois mai este prezent în rețeaua națională Iulius Mall și la Timișoara.

Comentarii Facebook