Primul magazin din celebrul lanț ”Home Sweet Home” din România s-a deschis la Cluj în Polus Center


Primul magazin din celebrul lanț de textile, decorațiuni interioare și accesorii pentru casă ”Home Sweet Home” s-a deschis în această lună la Cluj-Napoca, în Polus Center.

Clujenii pot găsi în acest magazin produse de lux, de o calitate superioară, fabricate la cele mai înalte standarde, din materiale fine, precum fibra de bambus.

Ideea deschiderii unui asemenea magazin în Cluj-Napoca a venit în urma cererii foarte mari din partea clienților, după cum spune și patronul Home Sweet Home Cluj-Napoca, un afacerist care mai are alte două magazine de profil.

Am deschis acest magazin pentru că veneau clienții și mă întrebau dacă nu am și produse de lux, mai speciale. Mulți clienți au venit și mi-au spus că s-au săturat să meargă în București sau chiar în Spania, în Germania sau Anglia pentru a cumpăra astfel de produse de calitate superioară. Acum nu mai trebuie să plece nicăieri pentru că s-a deschis un magazin cu astfel de produse și în Cluj”, a spus Hasan Yildirim.

 


În noul magazin din Polus Center clujenii vor putea descoperi produse de o calitate superioară, cu un design de lux, în colecțiile inspirate din natură, Wonderland, Natural Luxury, Magical Harmony, Pacific Life sau Exclusive.

 


Home Sweet Home este un pionier în materie de textile și decorațiuni interioare, fiind ăntotdeauna un ”trend setter” în domeniu, iar produsele lor sunt comercializate în Europa, Orientul Mijlociu, Rusia, Africa și America de Nord.

 

 

Pentru a fi în pas cu ultimele trenduri în materie de decorațiuni interioare puteți urmări magazinul Home Sweet Home Cluj și pe Facebook, AICI.

 

Comentarii Facebook