Prețul colectării deșeurilor s-a dublat la Cluj

 

PSD Cluj atrage atenția că sunt localități unde prețul colectării deșeurilor s-a dublat după închiderea rampei de la Pata Rât.

 

Problema depozitării gunoaielor menajare persistă în judeţului Cluj, în ultimele zile locuitorii din mai multe localităţi, semnalând că resturile menajere nu au fost colectate, comunele Sânpaul şi Corneşti fiind doar două exemple, susțin cei de la PSD Cluj.

 

O altă situaţie neplăcută pentru contribuabilul clujean este creşterea tarifelor pentru activitatea de salubrizare menajeră, situaţie regăsită iniţial în municipiului Cluj-Napoca, apoi şi în alte localităţi din judeţul Cluj.

 

În comuna Bonţida, preţul/gospodărie a crescut de la 8,3 lei la 16 lei, modificarea de preţ determinând numeroşi săteni să renunţe la acest serviciu, mai precizează social democrații.

 

Având în vedere că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Mihai Seplecan, şi-a manifestat intenţia de a candida la primăria Cluj-Napoca în 2016, îi solicităm să vină cu o soluţie în cazul depozitării gunoaielor din judeţul Cluj şi pe urmă să înceapă campania electorală asumată.

 

PSD Cluj nu este interesat de concursul de orgolii din PNL. În acest moment, liberalii clujeni trebuie să vină cu un proiect coerent în privinţa depozitării gunoaielor. Orice tentativă de mascare a responsabilităţii administrative prin subiecte electorale, produce grave deservicii comunităţii clujene” a declarat consilierul judeţean Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook