Poți învăța la tine acasă secretele bucătăriei italiene. Află cum! (P)



Restaurantul Da Pino de pe Universității 8 a introdus recent serviciul ”Private Chef”. Un bucătar specializat în bucătăria italiană vine la tine acasă, gătește împreună cu tine preparate diverse și te va iniția în tainele bucătăriei italiene, atât de apreciate în întreaga lume.

Nu ai nevoie de multe ingrediente, dar cele pe care le pui în mâncare trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru ca mâncarea să fie delicioasă și originală, ca în marile restaurante din Roma, Napoli sau Milano. Pentru cei pasionați de Italia și de aromele ei irezistibile, Da Pino nu este doar un restaurant care folosește doar ingrediente originale, cele mai multe dintre ele produse artizanale, bio, achiziţionate de la mici întreprinzători din diferite regiuni ale țării, ci și un magazin online de unde le poți comanda pentru acasă. Așa că nu mai lipsesc decât cele câteva secrete bine păstrate de bucătarii italieni pentru a avea oricând pe masă o porție specială de paste cu sos de brânzeturi, un risotto cremos și aromat sau senzaționalele cannoli siciliene cu ricotta.

 



Micuțul Da Pino a fost locul preferat de a lua masa în Cluj pentru marile vedete care au vizitat orașul, cu ocazia evenimentelor majore, artistice sau sportive. Multiplii campioni mondiali la snooker Steve Davis, Mark Selby și Ronnie O'Sullivan, echipa de Cupa Davis a României, în frunte cu dublul campion de Grand Slam Horia Tecău, Andreea Esca, Loredana Groza, Mădălina Ghenea, Ciprian Marica, Andreea Răducanu, Radu Mihăileanu, Alain Delon, Armand Assante, toți au plecat încântați și dornici să revină.

 



Mai mult, începând din 10 octombrie, s-a deschis și Ristorantino Da Pino, pe str. Constantin Brâncuși 1, lângă Piața Cipariu, un spațiu nou și cochet care oferă aceleași preparate italienești de elită. Ambele restaurante sunt locații excelente pentru evenimente și petreceri private.

Gourmet Catering & un Panettone special

Un alt serviciu introdus în acest an la Da Pino este cel de Gourmet Catering, pentru evenimente speciale, private sau corporate: platouri gourmet cu produse selecționate, pentru orice tip de petrecere sau reuniune, într-o prezentare elegantă. Una dintre cele mai apreciate petreceri de la TIFF-ul din acest an a beneficiat de prezența meniurilor de la Da Pino.

 



Unul dintre invitații ocazionali ai Da Pino este renumitul Chef Patiser Francesco Favorito, care susține workshop-uri tematice sub genericul ”How It’s Made”, dedicate diverselor preparate din bucătăria restaurantului. Pentru perioada următoare, Chef Favorito pregătește noi bunătăți savuroase pentru anotimpul rece, inclusiv pentru Sărbătorile de iarnă. Printre acestea, marea surpriză este cozonacul italian special – îndrăgitul ”Panettone” – într-o versiune homemade.

Bistro Da Pino, Str. Universității 8
Ristorantino Da Pino, Str. Constantin Brâncuși 1 (lângă Piața Cipariu).

http://dapino.ro/
https://www.facebook.com/DaPino23/

Comentarii Facebook