Poștașii din Cluj au făcut o grevă anemică. Au reluat rapid lucrul

 

Poștașii din Cluj au întrerupt lucrul, joi dimineața, pe fondul nemulțumirilor privind salariile mici și condițiile de lucru. 

 

Greva a fost declanșată la Oficiul de Distribuire al Corespondenţei, de lângă Gara CFR Cluj. Angajații sunt nemulțumiți că au salarii prea mici, ținând cont de volumul mare de lucru după disponibilizările efectuate la Poșta Română. În plus, ei nu mai primesc nici măcar abonamentul gratuit pe o linie de autobuz. ”Avem un deficit de pe personal de 12 posturi aici la Oficiu și cerem să fie aduși oameni”, a declarat liderul sindical Carol Șinca.

 

Sindicaliștii au întrerupt lucrul la ora 7.30, fiind rapid primiți de directorul Poștei Cluj, Ovidiu Secară. Acesta a afirmat că vor mai fi angajați oameni și vor primi bani pentru abonamentele până luni, 28 aprilie. 

 

Sindicaliștii mai spun că salariile nu le-au fost majorate din 2008 și că, fără oameni mai mulți, activitatea la Oficiul de Distribuire al Corespondenţei nu se poate derula corespunzător 

 

Angajații au reluat lucrul în urma promisiunilor.

 

Directorul Poștei Cluj, Ovidiu Secarp, și liderul sindical Carol Șinca vor participa azi la o ședință de dialog social la Prefectura Cluj, pentru soluționarea problemelor.

Comentarii Facebook