Image 1 of 4

Economic

Philip Morris a deschis la Cluj primul IQOS Store din România. Vezi cum arată și unde se găsește (P)

  
  
Compania Philip Morris Trading a deschis la Cluj-Napoca primul spaţiu IQOS din România, un proiect comercial special conceput pentru a facilita interacţiunea dintre brand şi utilizatorii adulţi.

Situat în incinta Platinia Mall Cluj, de pe Calea Mănăștur, în zona cafenelelor de la parter, IQOS Store propune o experienţă de retail nouă, o imersiune interactivă în universul IQOS.

Amenajat pe o suprafaţă de peste 70 de metri pătraţi, IQOS Store va fi mai mult decât un spaţiu de comercializare a produselor şi accesoriilor IQOS, scopul acestuia fiind de a oferi consumatorilor un univers experimental şi funcţional, cu asistenţă personalizată bazată pe nevoile unice ale fiecărui utilizator. Îmbinând zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice şi accesoriile IQOS, dar şi produsele din tutun - Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează IQOS Store pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, spaţiul a fost gândit să ofere o atmosferă prietenoasă, cu atenţie la detaliu în toate momentele interacţiunii.

Designul modular şi minimalist, inspirat de elemente din natură şi tehnologie, este o reflexie a brandului IQOS, care propune un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii. IQOS Store va deveni un loc de întâlnire, o comunitate offline pentru toţi utilizatorii IQOS din Cluj şi nu numai, în care aceştia vor descoperi cele mai recente lansări de produs, dar şi ediţiile limitate, vor avea acces la o gama largă de accesorii şi asistenţă tehnică în timp real.

IQOS Store Cluj este dovada fizică a angajamentului Philip Morris International de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi a viziunii companiei pentru un viitor fără fum. IQOS este un produs inovator care propune un nou mod de a consuma tutunul, revoluţionând o întreagă industrie, iar această nouă abordare este reflectată şi în primul spaţiu al brandului. IQOS Store Cluj exemplifică valorile IQOS, celebrând transformarea şi oferind consumatorilor o nouă experienţă de retail. Am ales să avem primul spaţiu de acest gen în Cluj pentru că acest oraş este un exemplu de inovaţie şi transformare. Această lansare este însă prima dintr-o serie de spaţii IQOS ce vor fi deschise în perioada următoare în marile oraşe din România” , afirmă Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.

 Dedicat unui consumator modern, receptiv către ritualuri şi abordări noi, IQOS Store Cluj oferă o experienţă completă, relaxantă, în care consumatorii pot afla într-o manieră deschisă şi onestă informaţii despre tehnologia şi rezultatele ştiinţifice din spatele produsului IQOS.

Lansat în Japonia în anul 2015 și pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an, IQOS este un dispozitiv electronic care se utilizează împreună cu Heets (produse de tutun), rezultând un ritual fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros.

rosal_dispecerat[1].png
30-5-2017, 11:08
6465 vizualizări
2 comentarii
meretz amu''''cica mall :))31-5-2017, 0:21
despre ce dreq vorbiti acolo???cui poola ii pasa??atat reclama la ''mall-ul la pe degeaba.....in afara de Mega-image nu este nimci acolo....bate vantu..ala nu e mall...ca poti numara magazinele pe degete
jiji30-5-2017, 13:24
niciodata nu voi cumpara de la producatorii de tutun. cu ajutorul lor mi-am mancat banii si sanatatea,,,fumez acum electronice dar de la alti producatori....snapanii astia au destul.

Cele mai citite ştiri din Economic

2586 vizualizări
28-6-2017, 12:24
Autostrada Transilvania, autostrada ”MUZEU” a Clujului - Ce firma va finaliza podul de la nodul Gilău» Vezi tot
725 vizualizări
28-6-2017, 9:48
183,08 milioane Euro pentru dezvoltarea urbană a municipiilor reşedinţă de judeţ din Transilvania de Nord (P)» Vezi tot
666 vizualizări
28-6-2017, 11:10
Banca Transilvania susține investițiile ”verzi”. Prin eMAG puteți câștiga bani » Vezi tot
328 vizualizări
28-6-2017, 10:44
Farmec relansează linia de produse Gerovital Stop Acnee într-o variantă extinsă și modernizată (P)» Vezi tot
250 vizualizări
26-6-2017, 21:38
Clujul NU va mai cumpăra cele 50 de autobuze Mercedes. De ce a fost anulată licitația» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Sunteți de acord cu marșul Gay de la Cluj?