Pensiunea La Mesteceni reclamată la OPC Cluj! Ce a pățit un clujean care a vrut să își ducă familia la piscină?

 

Un clujean a visat la o zi de relaxare la piscina de la pensiunea La Mesteceni, dar acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. Practic, se pare că piscina este ”rezervata” numai între prieteni și cunoscuți. 

 

Redăm mai jos, plângerea integrală, care a fost trimisă și la OPC Cluj:

 

In cursul zilei de ieri, 02.08.2014, am sunat si intamplator am trecut pe la pensiunea La mesteceni, din localitatea Salicea la 12 km de Cluj Napoca, cu dorinta de a rezerva pt azi 03.08, 6 seslonguri pentru familia mea la piscina (2 copii de 7 luni respectiv 3 ani) si ceva prieteni apropiati, surazandu-mi ideea ca este numar limitat de locuri in functie de numarul de seslonguri si nu este aglomerat.

 

Desi dansii au trecut si folosit pe website-ul lor: http://www.lamesteceni.ro/ro/Rezervari-contact--s456.html  termenul de REZERVARE, doresc sa mentionez ca in secolul 21 acest lucru nu este posibil, practic eu ca si consumator sunt informat in mod eronat ca s-ar putea face rezervari.

 

Discutand cu baiatul de la bar care se ocupa cu rezervarile, atat la telefon cat si fata in fata, mi-a spus ca ei nu fac rezervari si ca pentru a beneficia de locuri se merge pe principiu primul venit primul servit, fara a-mi da posibilitatea de a achita in avans locurile cu o zi inainte...pe motiv ca "nu-i lasa sistemul" (desi bonurile nu sunt fiscale si evaziunea e ca la mama ei), dar m-a informat ca ei deschid in fiecare dimineata la ora 9 si daca o sa ajung la acea ora, o sa am locuri fara nici un fel de probleme.

 

Zis si facut, mi-am mobilizat intreaga familie (pt cei care stiu ce inseamna sa pregatesti doi copii de 7 luni respectiv 3 ani) sa fac cei 12 km cu masina si sa ajungem pe ora 9, la respectiva locatie in salicea.

 

Cand sa mergem sa achitam locurile, chiar ne-am bucurat ca nu era mai nimeni la piscina, dar surpriza, toate locurile sunt platite inca de la ora 8...pai ei nu deschideau la 9? Oricum, NU ESTE TRECUT nicaieri orarul de functionare, cum orice firma stiu  ca este obligata sa o faca.

 

Este o bataie de joc la adresa clientilor, sa-i pui pe drum 24 km (dus intors), pentru niste minciuni ordinare. Sau va dati seama ce matinali sunt toti clujenii? Sa mergi 12 km sa fi acolo la ora 8 dar sa te intorci in cluj sa mai tragi un pui de somn?

 

Sa va fie rusine ca va bateti joc de clienti. Pacat de locatie!”, a reclamat Mircea Rusu.

 

Pe site-ul pensiunii ”La Mesteceni” apare un sistem de rezervări, care nu funcționează și pentru piscină și zona de agrement. 

 

În incintă se gãsesc 60 de locuri pe sezlong, incluse în taxa de intrare. Pentru a se evita supra-aglomerările, capacitatea maximă admisă este în limita numărului de sezlonguri disponibile”, scrie pe site -ul pensiunii.

----------------

UPDATE

 

Referitor la reclamatia publicata de dvs in data de 3.08.2014 si datorita faptului ca nu dorim ca turistii nostri sa fie prost informati, va putem confirma faptul ca la 9.06 AM s-au epuizat TOATE locurile la bazine. De asemenea, va putem confirma si proba ca la ora deschiderii in fata accesului principal al pensiunii erau deja 8 masini care asteptau sa intre in incinta, persoane care au achizitionat accesele de jos de la bar azi 3.08.2014, nu au avut rezervari, nu au achizitionat biletele inainte. Pentru a sustine cele de mai sus am intreprins azi 3.08, dupa publicarea articolului dvs, o campanie de strangere de semnaturi printre clientii nostri pe care o atasez prezentului comunicat. 

 

Programul de functionare al bazinelor precum si regulile de functionare le gasiti si se pot consulta pe site ul pensiunii (VEZI AICI) sau avem 4 placute de afisaj in incinta cu acelasi continut.

 

Ne rezervam dreptul, fiind o investitie privata, de a stabili un regulament de functionare care sa ne asigure un flux de servire si productie optim, pe de-o parte si confortul celor 60 de persoane care au achitat accesul, pe de alta parte”. precizează reprezentanții pensiunii La Mesteceni. 

 

Comentarii Facebook