Paysecure, cel mai sigur și util serviciu de plăți online cu cardul (P)



Magazinele online sunt din ce în ce mai populare in ziua de astazi, insa odata cu raspandirea tot mai vasta a comertului electronic a crescut si necesitatea unui sistem de plati online sigur si eficient.

Tocmai din acest motiv Paysecure a fost conceput ca o poarta de acces securizat pentru a facilita platile electronice prin card de credit si debit. Acest serviciu reprezintă o solutie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de afaceri.

Siguranța este una dintre marile probleme cu care se confrunta clienții, dar și deținătorii magazinelor online.

Astfel, utilizand tehnologii avansate de criptare, Paysecure asigura securitate maxima, o garantie esentiala pentru tranzactiile online. Acesta foloseste un sistem care permite o toleranta maxima la erori in caz de erori individuale.

Un alt beneficiu al acestui serviciu pentru e-commerce este acela de reducere a costurilor. Datorita platii electronice, comerciantii pot reduce costurile de receptare, incurajand clientii de a opta pentru canalele electronice de cost redus, mai degraba decat metodele clasice costisitoare.

Totodată, Paysecure sustine achizitionarea prin toate bancile romanesti prelucrand carduri Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro. Prin plata electronica sumele sunt disponibile la comerciant in maxim 48-72 de ore.

Vezi AICI care sunt soluțiile de E-commerce propuse de Paysecure.

Comentarii Facebook