Machte Wizz 160x600 px Stiri de CJ.jpg

Economic

Opțiuni noi la aplicația BT Pay: Împarte costul, Solicită bani şi Trimite bani către mai multe persoane

  



 

Aplicația BT Pay a fost descărcată de peste 150.000 de ori în cinci luni, iar acum anunță trei noi opțiuni. 

 

BT Pay, aplicația de tip wallet pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul, are trei funcționalități noi: Împarte costul, Solicită bani de la mai multe persoane şi Trimite bani către contacte multiple din telefon.  

 

Cu noile opțiuni, clienții care au card la Banca Transilvania au parte de experiențe noi, prin implicarea prietenilor care folosesc aplicația BT Pay. De acum înainte o notă de plată poate fi împărțită cu prietenii sau se pot strânge bani pentru cumpărături comune.

 

Vom lansa continuu funcționalități noi în cadrul BT Pay, aşa încât să devină tot mai mult parte din viața clienților noştri. Aplicația a fost foarte bine primită până acum: de la finalul lui ianuarie şi până în prezent avem peste 1.000 de descărări în fiecare zi”, declară Oana Ilaş, Director Coordonator, Direcția Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

 

BT Pay, portofel digital cu 7 funcționalități:

Cumpărături contactless cu telefonul, în țară şi în străinătate. Funcționalitatea este valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC (Near Field Communication) pentru terțe aplicații. Orice card BT poate fi adăugat în format digital, în aplicația BT Pay. 

 

Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card BT de debit sau de credit, Visa sau Mastercard;

 

Consultarea detaliilor despre tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi punctele de loialitate STAR acumulate; 

 

Acces la oferte BT şi ale partenerilor băncii în cadrul programului de loialitate STAR;

 

Împărțirea costului (Split the Bill), opțiune pentru care este necesară solicitarea de bani de la persoane aflate în contactul telefonului şi care folosesc, de asemenea, BT Pay. Suma poate fi împărțită în mod egal sau se poate solicita sumă diferită. 

 

Solicitare de bani de la mai multe persoane prin selectarea acestora dintre contactele din telefon. Trimitere de bani către mai multe persoane aflate în contactele telefonului.

 

Aplicația BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardului/cardurilor BT. 

 

Colecția BT Pay cuprinde aplicația cu acelaşi nume, stickerul, ceasul şi brățara contactless.

 

Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcție de active. Una dintre prioritățile BT este digitalizarea, iar câteva dintre lansările din această zonă şi care conferă clienților mobilitate sunt următoarele Creditul Online pentru finanțarea proiectelor personale; platforma de QA online Intreb BT; aplicația BT Pay pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul; robotul Livia care oferă informații prin Facebook şi Skype; automatele de self-banking BT Express şi BT Express Plus; opțiunea BT Sign Up prin care se poate deschide online un cont la bancă; campanii de shopping bancar online etc. 

 

Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienți, aproape 500 de sedii şi peste 7.000 de angajați. De asemenea, este liderul pieței din România, cu peste 3 milioane de carduri emise. BT este singurul brand bancar românesc prezent în Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance.

rosal_dispecerat[1].png
9-7-2018, 17:14
61 vizualizări
5 comentarii
Ionut10-7-2018, 9:56
sustin ING the best ! cei mai tari !
client BTut si cu banii luati9-7-2018, 18:35
degeaba, Revolut ofera gratis toate astea plus si notificarea modificarii soldului tot gratis. La BT platesti cate un abonament lunar pt fiecare functionalitate, dar cata vreme mai sunt fraieri... de ce sa nu le ia banii?
Client ING9-7-2018, 19:36
ING rullz!!! :D
Am renuntat la BT de ani de zile iar acum am economii la ce pierderi am avut la ei :))

P.S. Stiri de C****! ati uitat sa puneti (P) ca e plasare de produs si reclama platita la jafBT
ing o pwelad10-7-2018, 10:26
mars ma cu ing-ul tau. o juma de zi ati avut probleme si nu ati accesa serviciul online chiar recent. Te poti caca pe ei. Raiffeisen are in momentul asta oferta mult mai buna pentru cine isi incaseaza salariul
Raishit10-7-2018, 10:41
Un update la juma de an si nu merge cateva ore, mare branza. Decat cacatu ala de BT, prefer sa nu mearga juma de zi chiar zi 5 zile.

Sa ma sujeti!

Cele mai citite ştiri din Economic

3023 vizualizări
15-11-2018, 10:05
La Cluj, piața imobiliară merge în CAP. Avem dovada - FOTO» Vezi tot
1091 vizualizări
15-11-2018, 15:24
Taximetriștii din Cluj-Napoca au cerut majorarea tarifelor. Ce a răspuns Primăria» Vezi tot
607 vizualizări
13-11-2018, 17:54
Cluj-Napoca: Chirie astronomică pentru o cameră în centrul orașului - FOTO» Vezi tot
267 vizualizări
14-11-2018, 17:51
Clujul, pe locul 2 în țară la nivelul salariului mediu. Cine se clasează pe primul loc» Vezi tot
251 vizualizări
14-11-2018, 12:31
Specialiștii avertizează că vine o nouă criză» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?