Office Depot angajează la Cluj 100 de oameni. Și-a extins și spațiul de lulius Mall Cluj (P)

 

Iulius Group a prelungit pentru cinci ani contractul de închiriere cu Office Depot, lider global în furnizarea de produse, servicii și soluții pentru toate spațiile de lucru.

 

Office Depot şi-a extins suprafaţa închiriată cu încă 700 mp, ajungând, în prezent, la 4.500 mp, desfăşuraţi pe trei niveluri din Iulius Business Center.

 

Având în vedere disponibilitatea talentelor pe piața muncii din Cluj-Napoca, spațiile extinse ne-ar oferi oportunitatea de a ne mări echipa cu până la 100 de persoane, care să sprijine operațiunile europene ale companiei”, a declarat Giulio Medda, Manager General al Office Depot Service Center.

 

În prezent, echipa Office Depot din Iulius Business Center Cluj include 450 de persoane, care asigură suport în şase limbi străine pentru operațiunile financiare ale companiei din 11 țări europene. Pentru fiecare țară reprezentată în cadrul Centrului de Servicii Partajate (Shared Service Center - SSC), principalele activități desfășurate la Cluj-Napoca vizează gestionarea conturilor de clienţi şi furnizori. Centrul de Servicii din Cluj-Napoca a fost deschis în august 2007 și și-a extins treptat sfera de activitate. Acesta a achiziționat mai multe funcții de suport paneuropene din cadrul și din afara segmentului financiar, în domenii precum: analiză financiară, servicii clienți, îmbunătățirea proceselor de afaceri, suport vânzări, suport la nivel european pentru aplicații și management de proiect.

Comentarii Facebook