#OamenidinUBER: Liviu, vânătoarea și industria serigrafică



Cea mai mare pasiune a mea este să interacționez cu oamenii și mă bazez pe câteva principii: respect, punctualitate, respectarea promisiunilor, iertarea, optimismul”, ne spune Liviu, șofer partener UBER.

În vârstă de 56 de ani, Liviu și-a croit întreaga carieră profesională pe baza libertății de alegere. Este de profesie tehnician, însă a ales să se recalifice într-o zonă mai puțin cunoscută în România: industria serigrafică.

Condu și tu cu UBER

Acum 27 de ani încercam să îmi personalizez firma și, negăsind ceea ce aveam nevoie în România, a trebuit să merg într-o altă țară. Acolo am văzut prima dată un transfer de imagine profesional și am fost fermecat. Astăzi mă bucur să pot spune că înțeleg foarte bine această industrie și ofer consultanță în diferite orașe din România”, povestește cu mult entuziasm Liviu.

Atunci când nu lucrează, Liviu iubește să petreacă timp în natură, deconectat de la agitația cotidiană a orașului. Pasiunea sa, vânătoarea, îi oferă această oportunitate și nu ratează nici o ocazie de a evada alături de prietenii săi. Recunoaște însă că e mai puțin important pentru el dacă se întoarce acasă cu vânat. Ceea ce contează cu adevărat este interacțiunea pe care o are cu prietenii săi și timpul de calitate petrecut cu aceștia.

A descoperit UBER în una dintre excursiile în străinătate și, având în vedere că prima sa activitate privată a fost transportul de persoane, aștepta cu nerăbdare ca serviciul să fie disponibil și în România. A devenit șofer partener și îi place faptul că intră în contact cu foarte mulți oameni, află povești și are parte de experiențe variate.

Una dintre cele mai interesante experiențe ca șofer partener UBER a fost o cursă cu un turist englez binedispus. L-am luat de la aeroport și mi-a cerut să-l duc la Palatul Parlamentului. Când am ajuns la destinație am observat că era puțin confuz și m-a întrebat dacă sunt sigur că aici trebuia să ajungem. După mai multe discuții a înțeles ce se întâmplase: a confundat Bucureștiul cu Budapesta... Cel mai amuzant a fost că hotelul era rezervat pentru Budapesta, iar biletele de avion au fost pentru București. Mi-am oferit ajutorul în continuare, i-am arătat câteva obiective turistice din București și i-am făcut recomandări de locuri în care își poate petrece timpul liber. La final, cred că a fost încântat de alegere, deși a ajuns la București din greșeală”, își amintește Liviu.

Pasionat de serigrafie și vânătoare, Liviu vrea să își construiască o a doua casă și economisește banii pe care îi câștigă conducând cu UBER pentru a ajunge mai aproape de obiectivul său. Iar la fel ca el sunt mulți alți șoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER.

Povestea lor poate fi și povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcție de programul tău, și câștigi venituri suplimentare pentru a-ți finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele. Înscrie-te și tu ca șofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun orașele în mișcare!

Comentarii Facebook