O nouă investiție la ”Buftea de Cluj”. Primăria pune la bătaie peste 110.000 lei



Noul Centru Regional pentru Industrii Creative ce se contruiește la Cluj necesită o nouă investiție, pentru ”servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului”.

Astfel, primăria Cluj-Napoca va contracta o companie pentru a oferi asistență tehnică de specialitate, astfel încât lucrările să fie finalizate la timp, prețul estimat al investișiei fiind de 112614,40 lei fara TVA.

Potrivit caietuluide sarcini ”scopul acestui contract il reprezinta furnizarea serviciului de Asistenta tehnica de specialitate din partea proiectantului ,in vederea asigurarii asistentei necesare executarii/finalizarii lucrarilor de executie la obiectivul de investitii: “Centru Regional De Excelenta Pentru Industrii Creative” de catre personal autorizat (proiectanti specialitate/verificatori proiecte atestati/experti tehnici/alte categorii de specialisti necesari) pentru toate categoriile de lucrari cuprinse in proiect”.

Firma care se ocupă acum de construcția Centrului Regional pentru industrii Creative, Valve International SRL, se află în insolvență încă din luna martie a acestui an.

Valve Internarional a câstigat licitatia pentru suma de 42 milioane de lei, investiție finanțată în proporție de 50% din banii Primăriei.

Comentarii Facebook