Număr record de pasageri pentru Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Ce curse noi se vor inaugura



Directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo, a anunțat că 2014 este cel mai bun an din istoria aeroportului clujean, până la finalul anunului fiind estimați peste 1.100.000 de călători.

2014 a fost cel mai bun an din istoria aeroportului. Estimăm o creștere de aproximativ 10%, chiar peste 10%, față de anul 2013. Această creștere se datorează noilor destinații, frecvențelor suplimentare pe anumite destinații și de asemenea a companiilor noi pe care am reușit să le atragem.

Anul acesta vom depăși 1.100.000 pasageri. Ne-am consolidat ca al doilea aeroport al României și de asemenea, în acest an, am reușit să finalizăm lucrări importante de infrastructura”, a declarat directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Pentru anul următor este așteptată o creștere de minim 5% a numărului de pasageri, iar Wizz Air anunță încă două noi destinați, chiar din luna decembrie.

Pentru 2015 estimăm o creștere de cel puțin 5% a numărului de pasageri și vom avea destinații noi. Wizz Air va utiliza cea de-a patra aeronavă pe Aeroportul din Cluj, începând cu 21 decembrie, când de asemena vom avea două destinații noi, în Geneva și în Malmo, Suedia”, conchis David Ciceo.

Comentarii Facebook