Miercuri 17 Aprilie

Noua gamă Gerovital Plant – secretul frumuseţii româncelor (P)



Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunţă lansarea unei linii de produse Gerovital Plant având la bază uleiul organic din flori de mac. Lansarea oficială a avut loc în cadrul unei expoziţii speciale ce a adus un omagiu frumuseții românești, atât de admirată și de apreciată în toată lumea. Mixul de floare de mac și tradiționalul românesc a oferit un context artistic al conceptului care stă la baza noii game de produse Gerovital Plant. Piesa de rezistenţă a evenimentului a fost românca – femeia văzută ca operă de artă.

Româncele sunt renumite în lume pentru frumuseţea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoaştem expresiile, bucuriile şi tristeţile. Noua gamă Gerovital Plant este creată special pentru menţinerea frumuseţii femeilor datorită compușilor benefici ce acționează activ asupra pielii lăsând-o catifelată şi hidratată. Secretul constă în uleiul organic din flori de mac obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Credem că această gamă va fi pe placul tuturor româncelor, având în vedere faptul că este primul brand românesc care utilizează în produsele sale floarea de mac. Noua linie de produse va beneficia de o campanie integrată de comunicare și suntem siguri că va înregistra rezultate financiare foarte bune.”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a corpului, tenului şi părului. Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.

Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Povestea gamei Gerovital Plant începe din anul 1985. La baza longevității gamei Gerovital Plant, stau inovația, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri în industria cosmetică.

Mai multe informaţii despre Gerovital Plant - Flori de Mac gasiti pe site-ul Farmec.ro şi pe pagina de Facebook.

Comentarii Facebook