Image 1 of 2

Economic

,,Mâncarea bună înseamnă fericire,, la Restaurantele AMAGUSTO și SAKURA din Platinia Shopping Center (P)

  

Ce poate fi mai apetisant în Cluj decât o experiență culinară similară cu aceea din îndrăgita Italie sau misterioasa Asie? Ce poate fi mai frumos decât să le sărbătorim de 8 Martie pe cele pe care le iubim?

Sensibile, tandre, puternice, pasionale, iubărețe, impulsive, curajoase, loiale, demne... într-un cuvânt extraordinare!

Mame, fiice, iubite, surori, prietene cele mai bune - femeia e capabilă să se metamorfozeze și să fie exact persoana de care avem nevoie, când avem nevoie! De 8 Martie te sărbătorim pe tine, draga noastră, la Restaurantele Amagusto și Sakura din Platinia Shopping Center, cu meniuri speciale și muzica live!

Restaurant AMAGUSTO – Cucina Italiana  

Bucătăria italiană este una cu rădăcini puternice în istoria Europei, având o vechime de peste 2000 de ani. Varietatea de forme pe care o ia materia primă în bucătăria unui italian este nesfârșită. Sunt zeci de feluri de pizza, nenumărate rețete de paste și orez și la fel de multe sortimente de brânzeturi și soiuri de vin ca în Franța.Restaurantul AMAGUSTO din incinta Platinia Shopping Center aduce Italia în centrul Clujului prin ingrediente originale, CHEF-ul italian Mario Quinto, design tradițional reinterpretat într-o manieră contemporană și bineînțeles, ospitalitatea italiană. Bucătăria AMAGUSTO înseamnă mai mult decât o listă de ingrediente: este o povestire a tradițiilor culinare din nordul Italiei, condimentată cu pasiunea pentru gătit a CHEF-ului Mario Quinto.

 Și pentru că gusturile se discută în compania prietenilor sau a celor dragi, la restaurantul AMAGUSTO ne întâmpinăm oaspeții cu preparate delicioase, atmosferă italiană și evenimente pentru toate gusturile. În 8 martie, cu începere de la ora 20.00, Saxomike & DJ Waren vor oferi o seară de muzică live cu totul specială. Pe acorduri de Cafe Concert, Indie Deep, Soul și Funcky, doamnele și domnișoarele vor fi sărbătorite într-o manieră unică la restaurantul AMAGUSTO.

Contact: Calea Mănăștur 2-6, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca, amagusto@amagusto.ro, 0364-431 220.

Restaurant SAKURA – Asian Cuisine 

Călătoria prin bucătăria asiatică este impresionantă, aceasta având la bază obiceiuri culturale unice, ingrediente inedite, combinaţii neobișnuite de gusturi, texturi şi arome ameţitoare. Bucătăria respectă tradiţiile multor religii asiatice, conform cărora mâncarea este hrană nu numai pentru corp, ci şi pentru spirit.La restaurantul SAKURA din Platinia Shopping Center împărtășim oaspeților noștri secretele unora dintre cele mai sănătoase și pline de arome bucătării asiatice: japoneză, filipineză, thailandeză, chineză, coreană și indiană.

Pregătim zilnic, la vedere, în bucătăria semideschisă și la sushi bar, folosind cele mai proaspete ingrediente, o mare varietate de preparate calde din bucătăriile asiatice, precum și nigiri, maki, sashimi, tempura, miso soups sau deserturi delicioase. Iar Chef-ul nostru, Baluyot Jefferson Andamo, originar din Filipine se asigură că gustul preparatelor este unul autentic și respectă rețetele tradiționale.

 Explozia de arome asiatice, baletul echilibrat al condimentelor și autenticitate - asta înseamnă „Sakura”. Este mâncare delicioasă și spectacol în același timp, într-o călătorie culinară până în îndepărtata Asie, pe care o puteți savura în centrul Clujului.

Contact: Calea Mănăștur 2-6, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca, sakura@sakura-asiancuisine.ro, 0364-431 224.

rosal_dispecerat[1].png
7-3-2018, 13:47
1399 vizualizări
4 comentarii
Reclama9-3-2018, 18:15
Multumim pentru reclama pe care o faceti.
sofer7-3-2018, 19:37
Atentie mare, luati aminte la Piticania care, mai nou, va prosteste cu festivaluri ale aerului si fraierului, cu restaurante de tot felul care tot sub obladuirea lui s-au deschis, iar prostul clujean puneti iar stampila...
sofer7-3-2018, 14:12
VOTATI BOC!!..
Liviu alexa8-3-2018, 9:32
mda, votati boc

Cele mai citite ştiri din Economic

270 vizualizări
22-3-2018, 12:35
România e țara europeană cel mai prost guvernată: A pierdut 1,6 miliarde de euro de la UE» Vezi tot
261 vizualizări
22-3-2018, 16:26
Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii» Vezi tot
247 vizualizări
21-3-2018, 11:04
Un nou succes pentru Farmec! Gama de deodorante Gerovital Plant a fost desemnată „Best New Non-Food Product”, în cadrul Progresiv Awards 2018(P)» Vezi tot
199 vizualizări
20-3-2018, 23:19
Clujul omoară producătorii tradiționali cu BIROCRAȚIA» Vezi tot
120 vizualizări
22-3-2018, 16:52
Peste 1.300 de posturi pentru români în UE. Germania oferă cele mai multe locuri de muncă» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?

X
ad libitum concert.jpg
close