Magazinul Vodafone din Piața Unirii a fost inaugurat oficial. Spațiul a fost amenajat pe modelul celor londoneze - FOTO

 

Noul magazin Vogafone, din Piața Unirii, a fost redeschis și inaugurat oficial, luni dimineața. Investiția s-a idicat la 150.000 de euro.

 

Magazinul din Piața Unirii este unul dintre cele mai mari din Transilvania, fiind amenajat după modelul celor din Londra. ”Redeschidem magazinul Vodafone din Piața Unirii, după o investiție ce a transformat spațiul comercial într-unul dintre cele mai mari și mai moderne magazine de profil din regiunea Transilvania. Noul magazin, cu o suprafață de 170 metru pătrați, este locul în care clienții pot explora și testa smartophone -urile și tabletele de ultimă generație, precum și produsele și serviciile din portofoliul Vodafone”, a declarat Florin Lăpădat, regional director, Vodafone România. 

 

Clienții au la dispoziție în magazin, gratuit, Wi-Fi de mare viteză, pentru a putea fi testate gadgeturile scoase la vânzare.

 

Vodafone are la Cluj 100 de angajați și o rețea cu cinci magazine proprii și 11 magazine partenere.

 

 

S-a modificat și sistemul de plată, astfel că, în magazinul din Piața Unirii, clienții vor putea să achite facturile direct la oricare punct de lucru, fără a mai exista o casierie și cozile de rigoare.

 

 

De asemenea, oficialii Vodafone au dat asigurări că cele mai noi produse lansate pe piața internațională vor ajunge rapid și la Cluj.

 

 

 

Comentarii Facebook