Magazinul Sabon, din Iulius Mall Cluj, își așteaptă clienții cu o nouă ”înfățișare” (P)




De curând, brandul internațional de cosmetice SABON a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din Iulius Mall Cluj.

Astfel, SABON își întâmpină clienții cu acceași calitate a produselor și cu un nou design. Miercuri, 25 ianuarie 2017, de la ora 18.00, are loc reinaugurarea oficială a magazinului, iar clienții vor beneficia de discount de 20% pe durata evenimentului.

Magazinul SABON din Iulius Mall Cluj este situat la parter și a fost inaugurat în anul 2007. „Brandul SABON a investit la început de an peste 60.000 de euro în reamenajarea celui mai performant magazin al său din România. SABON se mândrește cu echipa sa din Cluj-Napoca, ai cărei membri, dedicați și entuziaști, au răspuns solicitărilor a peste 15.000 de clienți, în 2016”, a declarat Adina Lupașcu, Marketing Manager SABON.

Magazinul din Iulius Mall Cluj a fost amenajat în conformitate cu cel mai nou concept de design SABON, implementat până acum în Japonia și SUA. Realizat din materiale naturale, precum lemn masiv, metal și piatră, și decorat cu oglinzi, candelabre și lumânări, magazinul SABON își răsfață clienții cu o atmosferă caldă și relaxantă. Elementul inedit este fântâna din inima locației, locul în care clienţii sunt invitaţi să testeze şi să trăiască experienţa simţurilor, texturilor şi a parfumurilor.

SABON este brandul preferat al femeilor sofisticate, care acordă o atenție sporită îngrijirii lor, alegând calitatea și rafinamentul. Oferta include produse de îngrijire premium, realizate din ingrediente naturale active, selectate din toate colțurile lumii, din cele mai bune surse. Clienții găsesc creme, loțiuni și uleiuri pentru față și corp, săpunuri, geluri de duș, măști pentru față și păr, ape de toaletă și multe alte produse de îngrijire pentru femei, dar și pentru bărbați.

Comentarii Facebook