Miercuri 24 Aprilie

Magazinul Hervis Sports, din Polus Center, amendat pentru practici comerciale incorecte


O cititoare Stiri de Cluj a semnalat la inceputul lunii ianuarie reducerile de "forma: practicate de Hervis Sports, in Polus Center. Inspectorii OPC au facut un control si au aplicat sanctiuni.

"In data de 30 decembrie 2011 la magazinul Hervis din incinta Polus erau prezentate in categoria reducerilor geci de ski. Aceste geci aveau aplicat peste pretul de pe eticheta un pret, pe o eticheta rosie, care reprezenta pretul redus. Cand am dezlipit eticheta, pentru a vedea pretul initial, am descoperit ca pretul initial era identic cu pretul redus. Am incercat sa sunam la pretectia consumatorului, dar binenteles ca nu ne-a raspuns nimeni. Am rugat angajata de pe raion sa ne spuna care este reducerea in cazul acestor geci si ne-a spus ca este o reducere din pretul recomandat de vanzare. Deci nu din pretul initial, de dinainte de reduceri, ci dintr-un pret recomandat de producatori si nepracticat niciodata de magazin", ne-a scris Urcan Anca, in 4 ianuarie.

 

Geci de schi reduse de forma la Hervis, in Polus Center STIREA CITITORULUI

 

Clujeanca a facut plangere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, iar rezultatul a venit in 17 ianuarie.

"Aspectele semnalate de dvs., prin nerespectarea ofertei promotionale "Reduceri de iarna - pana la 50% din pretul de vanzare" practicata de magazinul Hervis Sports din incinta Polus Center, s-au confirmat cu ocazia controlului efectuat la unitatea respectiva. Pentru utilizarea de practici comerciale incorecte, constand in actiuni inselatoare, operatorul economic a fost sanctionat contraventional, fiind dispuse si masuri de intrare in legalitate", se arata in documentul inspectorilor CJPC Cluj. 
 
Daca ati surprins un eveniment care poate reprezenta o stire, trimiteti imaginile foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!"

Comentarii Facebook