Lovely by M, alegerea perfectă pentru a-i da viață locuinței tale FOTO (P)




Magazinul de mobilier și amenajări interioare Lovely by M, din incinta Iulius Mall Cluj, este destinația perfectă pentru cei ce doresc să ofere căminului lor un aspect deosebit.

Clujenii care vor să schimbe aspectul locuinței vor găsi mobilier de lux, fabricat de importanți producători de profil din Italia, dar vor beneficia și de ajutorul de specialitate al unui consultant.

Avem o gamă variată de mobilier, importat din Italia, produsele noastre putând fi văzute și pe site-ul nostru, www.lovelydesign.ro, însă cel mai bine pentru clienți este să vină în magazin, unde pot discuta cu unul dintre consultanții noștrii, care le va arăta întreg catalogul nostru, actualizat zilnic. Acesta poate discuta cu ei și îi poate sfătui să facă o alegere corectă”, ne-a spus una dintre proprietarele magazinului.

 

 

 



De asemenea, nu sunt neglijați nici cei care doresc să își amenajeze întreaga locuință sau care vor doar să își transforme una dintre camere într-o ”oază” personală.

Noi oferim servicii de la A la Z. Dacă un client dorește să își amenajeze întreaga casă, sau poate doar o încăpere, avem doi designeri care vor realiza întreg proiectul pentru ei. De asemena, oferim servicii și pentru clienții care au deja un design pregătit și știu cum vor să arate locuința lor, care au lucrat deja cu un arhitect sau designer. Ei pot veni cu planurile pentru locuință, iar noi vom da comandă de mobilier în funcție de solicitările și nevoile lor”.

 

 



Compania are și un portofoliu impresionant de lucrări, ce poate fi văzut AICI, dar și pe pagina de Facebook.

Totodată, clujenii pot cumpăra și obiecte decorative deosebite, atât din magazin, cât și de pe Shop-ul Online.

Pentru mai multe informații despre serviciile și produsele oferite de cei de la Lovely Design puteți vizita magazinul din Iulius Mall (etajul 1, vizavi de Quartz Cafe) sau showroom-ul de pe strada Bucuresti, Nr. 79.

Comentarii Facebook