Machte Wizz 160x600 px Stiri de CJ.jpg

Economic

Lanțul Home Garden a deschis o nouă locație pe strada Alverna și în curând va ajunge la 5 magazine alimentare in Cluj Napoca (P)

  

Lanțul de magazine Home Garden își continuă expansiunea pe piața locală, de data aceasta adăugându-și în portofoliu un al 3-lea magazin de proximitate. Magazinul nou-inaugurat este situat pe strada Alverna, numărul 39-41. Mulțumită acestei locații la intersecția străzii Alverna cu Lăcrămioarelor, magazinul poate deservi atât locuitorii din cartierele Gheorgheni și Andrei Mureșanu, cât și pe cei din Bună Ziua și Borhanci, acesta fiind ușor accesibil pentru toți clienții din aceste zone în continuă dezvoltare.

Noul market dispune de 200 m2 utili de spațiu comercial, suprafață care a fost reorganizată atât ca expunere cât și ca amenajare pentru a pune la dispoziția clienților o varietate cât mai mare de produse prezentate într-un mod atractiv și prietenos. Home Garden își dorește prin acest magazin să ofere locuitorilor zonei cele mai bune oferte de produse precum și promoții atractive zilnice la o gamă variată de produse alimentare și nu numai.

 Având în vedere că se află în proximitatea atâtor cartiere rezidențiale, orarul Non-Stop al magazinului permite clienților să își facă cumpărăturile la orice oră din zi și din noapte în funcție de când doresc să dedice timp acestora. Mai mult, chiar dacă magazinul este deschis 24/24 de ore, prețurile practicate sunt foarte competitive, în multe cazuri mai reduse față de competitorii locali, aceasta fără a face nici un fel de rabat la calitate sau varietate.

Noua unitate vine în sprijinul oamenilor care preferă să își facă cumpărăturile de strictă necesitate într-un timp scurt aproape de casă sau servici. Magazinul dispune de produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, detergenți, cosmetice, fructe și legume proaspete dar și altele. Pentru cei care doresc să își satisfacă pofta de mâncare pe fugă, magazinul pune la dispoziție și sandwichuri gata-preparate și foarte gustoase. Produsele sunt de două categorii - produse locale și produse internaționale, multe dintre ele sub marcă proprie Home Garden.

Acesta este al 3-lea Magazin Home Garden deschis, alături de cel situat pe Bulevardul 21 Decembrie (în complexul Sora) și cel de pe Strada Horea Nr. 14. În următoarele două luni, cei de la Home Garden intenționează să mai deschidă încă două magazine în Cluj Napoca, astfel oferind câtor mai mulți clienți posibilitatea de a se bucura de o experiență de cumpărături de calitate, în proximitatea casei lor.

Te invităm să ne faci o vizită și să profiți de programul Non-Stop oferit, pentru a-ți face cumpărăturile necesare. Te așteptăm în magazin!

 Despre Safeway International

Safeway International este unul dintre liderii distribuției naționale de produse alimentare și alcoolice, cu 20 de ani de experiență în domeniu și deținătorul mărcii Home Garden. Firma s-a dezvoltat și consolidat continuu în tot acest timp și a reușit să se impună pe piață prin calitate, consecvență și adaptabilitate, ceea ce își dorește să facă și prin intermediul acestui nou magazin, oferind clujenilor șansa de a face cumpărături într-un mediu familiar lor, ușurându-le și diversificându-le experiența de cumpărare locală.

rosal_dispecerat[1].png
26-2-2018, 11:53
67 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Economic

163 vizualizări
15-10-2018, 16:01
Un clujean a cumpărat de la Lemnconfex și susține că angajații l-ar fi indus în eroare» Vezi tot
19 vizualizări
15-10-2018, 15:38
Aproape 1.500 de posturi vacante la Cluj. Care sunt cele mai căutate meserii» Vezi tot
6 vizualizări
15-10-2018, 10:50
Trei companii din România, parteneriat pentru inovație: Banca Transilvania, UiPath și Druid» Vezi tot
5 vizualizări
15-10-2018, 14:39
România, locul 5 în topul statelor UE cu cele mai mari vânzări de pesticide» Vezi tot
5 vizualizări
30-5-2017, 11:08
Philip Morris a deschis la Cluj primul IQOS Store din România. Vezi cum arată și unde se găsește (P)» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?