La Dennver primești 100 lei cadou pentru renovarea locuinţei (P)


La aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare, magazinele Dennver, oferă cititorilor Ştiri de Cluj un bonus de 100 lei sub formă de voucher de cumpărături, pentru renovarea locuinţei.

Toamna este sezonul renovărilor. Indiferent dacă este vorba de lucrări mai mici sau mai mari toată lumea îşi doreşte o locuinţă reîmprospătată, la costuri cât mai avantajoase. În acest sens, magazinele Dennver vă oferă un sprijin pentru concretizarea planurilor de renovare sau de amenajare a locuinţei.

Schimbarea parchetului, gresiei şi zugrăvirea pereţilor în alta culoare oferă un aer nou întregii încăperi. De asemenea, tapetul care este din nou la modă, poate fi o opţiune excelentă pentru un decor mai diferit.

În cazul locuinţelor mai vechi, izolarea pereţilor şi schimbarea geamurilor/uşilor aduc un plus de confort termic şi reduc semnificativ costurile de încălzire.

Nici iluminatul nu este de neglijat. Prin schimbarea modului de iluminare a locuinţei se poate schimba radical climatul din interior. Indicat este să evaluaţi diverse variante de becuri(lumină caldă sau rece), candelabre şi lustre, veioze şi spoturi, până când găsiţi soluţia ideală pentru fiecare încăpere în parte.

În magazinele Dennver este disponibilă o gamă largă de materiale de construcţii şi instalaţii, dar şi produse dedicate amenajării locuinţei, iar personalul specializat vă oferă sfaturi utile astfel încât fiecare client să aleagă varianta optimă în funcţie de necesităţile sale.

Pentru a intra în posesia voucherului cadou în valoare de 100 lei, trebuie să solicitaţi eliberarea Cardului de Fidelitate, în oricare din magazinele Dennver. Acesta se eliberează pe loc şi este GRATUIT!

Voucherul poate fi utilizat de îndată ce s-au acumulat cumpărături pe card în valoare de 3.000 lei, moment în care beneficiarul primeşte înapoi încă 2% pe toate produsele achiziţionate, totalizând astfel până la 160 lei, în funcţie de tipul produselor. În plus, clienţii beneficiază şi de transport GRATUIT.

Oferta este valabilă doar până în 8 Noiembrie 2014.

Detalii în magazinele Dennver din:

-Cluj Napoca, str. Câmpului, nr. 84-86 şi nr. 69

-Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 300.

Comentarii Facebook