Juegos Miami 2018 – provocari si oportunitati (P)



Clarion Events, lider in producerea si furnizarea de evenimente la nivel mondial, organizeaza, in perioada 30 mai – 1 iunie 2018, a doua editie a Juegos Miami, eveniment de 5 stele care va aborda problemele industriei jocurilor de noroc in America de Sud si zona Caraibilor si va incerca sa identifice oportunitatile pe care le are aceasta in zona.

Calitatea evenimentului este garantata de organizator. Clarion Events este o companie specializata in crearea de facilitati care sa asigure conectivitatea si intelegerea afacerilor printr-o gama bogata de expozitii, conferinte, targuri si site-uri web. In cadrul acestora participantii isi pot confirma relatiile de afaceri, pot initia noi afaceri, isi pot prezenta produsele, pot construi relatii si pot identifica strategii de imbunatatire a afacerilor. Compania detine 15 birouri in care are peste 1500 de angajati specializati in furnizarea de solutii de marketing, de retea si de informare. Anual organizeaza peste 180 de evenimente in peste 50 de tari. La acestea participa peste 1 milion de delegati si vizitatori ai standurilor expozitionale.

Conferinta din Miami este gazduita de hotelul de 5 stele The Biltmore, situat in centrul orasului, la 5 kilometri de Aeroportul International din Miami, la 8 mile de South Beach si in apropierea cartierelor de afaceri Coral Gabes si Brickell. Acesta pune la dispozitia clientilor spatii de conferinte unde beneficiaza de servicii si mijloace de comunicare de ultima generatie, care se imbina cu stralucirea si eleganta stilului arhitectural retro.

Lucrarile conferintei din Miami se adreseaza operatorilor de jocuri de noroc, autoritatilor de reglementare,reprezentantilor guvernelor, dezvoltatorilor de tehnologie si servicii, furnizorilor de securitate si specialistilor de resurse umane din industrie.

Prima zi a evenimentului este dedicata reglementarilor in diferite tari sud-americane. Discutiile se vor axa pe provocarile trecerii de la o piata reglementata regional catre un cadru national, crearea unui echilibru intre nivelul de impozitare si dezvoltarea sectorului, interzicerea operatorilor ilegali, conlucrarea autoritati de reglementare – operatori pentru o piata sigura si durabila. Lucrarile vor fi urmate de o masa rotunda de 30 de minute in care vor fi abordate separat 4 piete din regiune.

In cea de-a doua zi vor fi organizate doua cursuri de masterclass, unul pentru managementul afiliatilor si altul pentru trecerea de la cazinourile terestre la pariuri sportive. Lucrarile conferintei se vor desfasura pe doua directii: pentru cazinouri online si pentru cazinouri terestre. Prelegerile despre mediul online vor viza subiecte cum ar fi: reglementarea pietei si afluxul de operatori online in Columbia, efectele pozitive ale reglementarii, extinderea operatiunilor terestre in mediul online, instruirea personalului in blocarea atacurilor cibernetice, instrumente de prevenire si protectie, evaluarea pietei din Brazilia. In cazul cazinourilor terestre au fost stabilite urmatoarele teme: costurile de formare a personalului, importanta reputatiei in rentabilitatea operatorului, politici CSR (Corporate Social Responsibility), diversitatea si incluziunea, rolul mass-media in imbunatatirea reputatiei industriei, impozitarea, reglementarea portofelelor electronice, combaterea spalarii de bani, strategii de marketing si viitorul sloturilor.

Ultima zi a conferintei este dedicata convergentei online/offline, lansarii produsului in spatiul online, marketingului, publicitatii online, jocurilor gratuite, dezvoltarii dispozitivelor mobile si a aplicatiilor pentru acestea, pariurilor sportive, colaborarii cu companiile de telecomunicatii, tehnologiei blockchain si cum afecteaza aceasta industria jocurilor de noroc, adoptarii cryptomonedelor ca metode de plata, reglementarii tehnologiei blockchain.

Cele trei zile ale conferintei vor oferi participantilor o mare varietate de posibilitati de relationare. In cadrul acestora vor putea fi abordate neclaritati si se vor putea initia colaborari. Simultan cu acest eveniment, la acelasi hotel se desfasoara si GIGse 2018, conferinta dedicata jocurilor de noroc din SUA si Canada, iar organizatorii faciliteaza si conectivitatea intre cele doua grupuri de participanti.

Comentarii Facebook