Iulius Mall nu mai construiește două clădiri de birouri, ci doar una și va avea 10 etaje, pentru a nu afecta noul parc - VIDEO


Conducerea Iulius Mall a schimbat planurile de construcție pentru clădirile de birouri de pe malul lacului Gheorgheni. Deși inițial au primit acordul Consiliului Judetean pentru construirea a doua cladiri de birouri pe malul lacului din Gheorgheni, de 10 si 4 etaje, pe un teren ocupat acum de parcari, conducerea Iulius a schimbat planurile.

Proprietarul Iulius Mall, Iulian Dascălu, a anunțat că va contrui o singură clădire de birouri, de 10 etaje, peste stradă de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

 

Vezi aici:  Consiliul Judetean si-a dat avizul pentru ca Iulius Mall sa ridice doua cladiri de birouri pe malul lacului din Gheorgheni

Cladirile de biouri care urmau să fie ridicate în locul parcărilor de pe malul lacului din Gheorgheni, Tower Business Center, de 9.900 de mp, și Lake Side Business Center, de 4.400 de mp, ar fi adus un venit cu 10.894 de euro pe luna mai mare pentru Consiliul Județean.

Comentarii Facebook