Iulius Mall Cluj te ajută să îți dezvolți o carieră în retail. Descoperă posturile vacante direct pe site! (P)



Vrei să descoperi ce presupune un job în retail? Iulius Mall Cluj te ajută să îți dezvolți cariera într-un domeniu interactiv, printre oameni cu inițiativă și dedicați. Află ce posturi sunt vacante și aplică la cele care ți se potrivesc direct de pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Dacă îți dorești să faci parte din echipa angajaților prezenți în Iulius Mall Cluj, îți propunem un mod mai simplu și direct de a afla ce locuri de muncă sunt vacante. De curând, pe site-ul Iulius Mall Cluj este activă secțiunea „Cariere”, unde sunt afișate posturile disponibile în administrația mall-ului, dar și cele propuse de brandurile prezente în centrul comercial. Consilier vânzări, casier, promoter, beauty adviser, agent de securitate, instalator, bucătar, ospătar, manager departament sau decorator sunt doar o parte dintre ofertele disponibile, aferente unor parteneri cu profiluri diferite de activitate.

Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Accesezi link-ul http://iuliusmall.com/cluj/cariere/, consulți lista posturilor vacante și selectezi joburile care crezi că îți oferă posibilitatea să te dezvolți profesional sau care sunt în concordanță cu aptitudinile și pasiunile tale. Dacă urmezi intrucțiunile, vei fi direcționat către coordonatele la care poți transmite CV-ul tău. Așa intri în contact direct cu operatorii și îți cresc șansele de angajare.

Aplică pentru job-ul care ți se potrivește direct pe site-ul Iulius Mall Cluj! Te așteptăm în echipa noastră!

Comentarii Facebook