Iulius Mall Cluj a demarat programul de internship ”Rising Stars at IMC” pentru studenții clujeni(P)



Iulius Management Center (IMC) desfãșoarã în aceastã primãvarã programul de internship „Rising Stars at IMC”, în parteneriat cu Universitatea „Babeș Bolyai” și Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca.

Timp de trei luni, în intervalul 3 martie – 30 mai 2014, șase tineri cu potenþial, selectați din peste 49 de înscriși, vor aprofunda domeniile cheie în mall management, în cadrul Iulius Mall Cluj.

Performanța academicã, implicarea în activitãți practice, motivația pentru program ți competențele personale au fost criteriile care au stat la baza selecției, în urma participãrii la centrele de evaluare interactive sus/inute de compania de recrutare Trenkwalder.

În timpul programului de internship, cei șase studenți în ani terminali și masteranzi vor fi coordonați de specialiºtii din cadrul companiei și vor avea o șansã în plus la angajare. Fiind un program complet de pregãtire, „Rising Stars at IMC” va permite ca, la finalizarea internship-ului, toți tinerii sã fi dobândit competențe tehnice și organizaționale specifice.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesioniștilor este implementat în alte douã orașe universitare din þarã, la Timișoara și Iași, în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall, respectiv Palas.

Comentarii Facebook