În Cluj sunt la mare căutare șoferii de autocar! Firmele mari le plătesc și școala de șoferi pentru a-i angaja. Vezi cine face recrutări

Piata fortei de munca din Cluj inregistreaza in ultimul timp o criza, in sensul scaderii numarului de potentiali angajati. Firmele mari, din majoritatea domeniilor se confrunta in ultimul an cu o situatie mai putin obisnuita: nu gasesc oameni, iar cei care vin pentru angajare nu se ridica la nivelul cerintelor.

 

Tocmai de aceea, companiile duc adevarate campanii de recrutare. Si daca pentru muncile cu inalta calificare, tinerii inca mai aplica, pentru cele care nu necesita studii superioare, prea putini se inscriu pentru interviuri. Mai rau este ca si cei care se inscriu, nu sunt la nivelul cautat de companii. 

 

 

Asa s-a ajuns in situatia in care una din cele mai mari companii de transport din Cluj, Alis, aflata acum in cautarea a cinci soferi de autocar, este dispusa sa le achite acestora si scoala de soferi pentru obtinerea permisului categoriile C+CE+D.

 

Alis va colabora in acest sens cu una dintre cele mai vechi Scoli de Soferi din Cluj, Scoala Alfa, iar costurile pentru scolarizare nu sunt neglijabile: 4000 de lei/persoana.

 

Candidatii trebuie sa indeplineasca cateva conditii minime:

 

-Varsta minima- 24 de ani

-Permis de conducere categoria B

-Disponibilitate de deplasari interne si externe

 

Oferta este una generoasa, intrucat, dupa obtinerea carnetului, absolventii vor avea direct un loc de munca de sofer profesionist pe microbuz si autocar.

 

Pentru un tanar, meseria de sofer de autocar ar trebui sa fie una destul de tentanta, intrucat salariul este unul generos. In medie, un sofer de autocar castiga un salariul fix de aproximativ 2000 de lei , dar cu diurne si cheltuieli de deplasare se poate ajunge pana la 1000 de euro pe luna. 

 

Pentru cei interesati, detalii la:

 

www.alisgrup.ro / tel: 0745.325514

Comentarii Facebook