Hotelul "Univers T", inaugurat dupa 3 ani de renovari si 3,5 milioane de euro


Hotelul "Univers T" a fost inaugurat, miercuri, 11 mai, dupa 3 ani de lucrari de renivare si o investitie de 3,5 milioane de euro.

Unitatea hoteliera a fost clasificata, in urma acestor modernizari, la trei stele, cu una mai mult fata de clasificarea anterioara.

"Hotelul 'Univers T' a fost modernizat in urma unor lucrari investitii de 3,5 milioane de euro care au inceput in 2008. Unitatea dispune de un restaurant de 220 de locuri, o terasa de 75 de locuri, 22 de camere si sase apartamente, clasificate la trei stele. Vrem sa redam acest obiectiv turismului. Hotelul este administrat de o societate a Consiliului Judetean si asteptam sa produca bani pentru bugetul judetului. Fondurile le vom folosi la alte investitii", a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise.

Hotelul "Univers T" a fost construit in 1985 si din 1990 este administrat de Consiliul Judetean Cluj. O alta investitie de 800.000 de euro urmeaza sa fie facuta in reabilitarea amfiteatrului din cadrul hotelului, unde vor putea fi tinute conferinte si prelegeri.

Comentarii Facebook