Home Garden a deschis un nou magazin Non Stop în Cluj, demarând planurile de expansiune a magazinelor de tip Market local (P)



S-a deschis noul magazin Home Garden din oraș, situat pe strada Horea numărul 36, aproape de centrul orașului, pe artera principală care duce spre gara centrală a orașului.

 

Acesta este un magazin de tip “Market” - un magazin local de proximitate, având o suprafață de doar 100 mp și o casă de marcat. Home Garden își dorește prin acest magazin să ofere locuitorilor zonei cele mai bune oferte de produse precum și promoții atractive zilnice la o gamă variată de produse alimentare.

Cu acestă deschidere ne începem expansiunea rețelei de magazine Home Garden de format mic, care să acopere nevoile de produse alimentare de consum ale locuitorilor din cartierele Clujului. Magazinul are program Non-Stop, o noutate pe care vrem să o implementăm în toate viitoarele magazine”, spune Tudor Ienculescu, reprezentant marketing “Safeway International”.

Venim în sprijinul oamenilor care preferă să își facă cumpărăturile de strictă necesitate într-un timp scurt aproape de casă sau servici. Magazinul dispune momentan de o gamă de 3500 de produse - alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, fructe și legume proaspete dar și altele. Produsele sunt de două categorii - produse locale și produse internaționale, multe dintre ele sub marcă proprie Home Garden. Alături de alimente magazinul oferă și o gamă foarte variată de condimente marca proprie - Aroma.

Te invităm să ne faci o vizită și să profiți de programul Non-Stop oferit, pentru a-ți face cumpărăturile necesare. Te așteptăm în magazin!

Despre Safeway International

Safeway International este unul dintre liderii distribuției naționale de produse alimentare și alcoolice, cu 20 de ani de experiență în domeniu și deținătorul mărcii Home Garden. Firma s-a dezvoltat și consolidat continuu în tot acest timp și a reușit să se impună pe piață prin calitate, consecvență și adaptabilitate, ceea ce își dorește să facă și prin intermediul acestui nou magazin, oferind clujenilor șansa de a face cumpărături într-un mediu familiar lor, ușurându-le și diversificându-le experiența de cumpărare locală.


Comentarii Facebook