Home Expo, târgul în care găsești tot ce îți trebuie pentru casă, are loc la Iulius Mall Cluj în weekend



Clujenii au parte de cele mai noi informaţii din domeniul amenajărilor şi construcţiilor, în acest week-end, la Iulius Mall.

Home Expo este târgul care le oferă vizitatorilor, într-un singur loc, soluţii moderne de aranjare a spaţiilor, tehnologii pentru optimizarea confortului şi tendinţe în design interior şi exterior.

De vineri până duminică, în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj se desfăşoară târgul Home Expo - Totul pentru casa ta. Organizat în colaborare cu Open Expo, evenimentul reuneşte numeroase companii care au ca scop să le facă viaţa clujenilor mai confortabilă şi mai uşoară. Dedicat tuturor celor care vor să îşi construiască sau renoveze locuinţa, să creeze un ambient nou sau doar să aducă un plus de culoare spaţiului lor de relaxare, târgul prezintă soluţii tehnice, materiale inovative şi idei de actualitate, care pot fi personalizate.

La această ediţie, peste 20 de companii vor veni în întâmpinarea clienţilor Iulius Mall cu servicii, produse, oferte şi sugestii pentru orice preferinţe. Vizitatorii vor găsi la Home Expo tot ceea ce au nevoie pentru a-şi amenaja locuinţa sau biroul aşa cum îşi doresc, participanţii fiind din domenii precum: construcţii, mobilier, decoraţiuni, finisaje, instalaţii, climatizări, tâmplării, izolaţii, materiale de construcţii, amenajări peisagiste, dar şi din segmentele real estate şi financiar-bancar. Cei interesaţi pot achiziţiona produse de calitate şi în tendinţe, pot primi consultanţă de la specialişti în alegerea materialelor şi a designului potrivit spaţiului lor sau îşi pot alege firmele cu ajutorul cărora să îşi realizeze casa de vis.

Comentarii Facebook