Miercuri 24 Aprilie

Firmele care recunosc rolul femeii intr-o organizatie, premiate la Gala "Cariere la Feminin"de la Cluj

Centrul de Dezvoltare Managerială a premiat joi, 10 decembrie 2015, în cadrul unui Eveniment de Gală, o serie de organizaţii cu abordări inovative în aplicarea principiilor egalităţii de şanse şi diversităţii. 

 

Astfel, TenarisSilcotub Zalau, Michelin Zalau, şi Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj au fost apreciaţi pentru modul în care, prin activitatea lor, au contribuit la recunoaşterea rolului femeilor în fiecare organizaţie. Gala de Premiere a avut loc aseara la Hotel Opera Plaza, de la 16.30.

 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, una dintre legendele canotajului, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, a fost invitata specială a evenimentului. Ministrul le-a vorbit celor prezenţi despre demnitate, lupta pentru idealuri şi despre felul în care fiecare dintre noi se poate afirma, indiferent de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. 

 

Florin Ioan Petean, Director executiv – CDM, gazdă a evenimentului, consideră această  Gală drept prilejul  perfect de a încununa încă un an deosebit pentru organizaţia profesională pe care o conduce:

 

“Am avut un an bun. Ne-am diversificat activitatea şi portofoliul de clienţi şi am reuşit să ducem la bun sfârşit unele dintre cele mai complexe programe ale Centrului de Dezvoltare Managerială, din ultimii ani. Printre altele, aş dori să menţionez « Cariere la feminin »,  un proiect ce şi-a propus stimularea şi creşterea ratei de ocupare a populaţiei feminine pe piaţa muncii, prin intermediul unor acţiuni integrate şi direcţionate către reducerea inegalităţii de şanse şi creşterea accesului la un loc de muncă.”

 

Centrul de Dezvoltare Managerială a fost constituit ca fundație în 1994 de Ambasada Marii Britanii la București, Banca Transilvania, Leumi Bank, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Cluj, Consiliul Județean Cluj,  Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică. Din 1997, Centrul de Dezvoltare Managerială  este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase instituții de management din Europa, cu experiență în transformarea organizațiilor încă din 1946.

“Credem în deviza noastră, “Business is Learning” și aplicăm acest principiu atât în munca noastră pentru clienți (companii recunoscute cum sunt Banca Transilvania, BCR, Bosch, Ford, Petrom, Renault) sau alte organizaţii, prin programe livrate în România şi alte ţări din Europa şi chiar în Asia, cât și în interiorul CDM, prin programele interne de perfecționare continuă a cunoștințelor practice și teoretice. Dedicaţia şi profesionalismul colegilor mei precum şi succesul nostru în transferul în practica cotidiană a unor principii generoase dar şi productive în conducerea oamenilor contribuie la reputaţia pe care ne-am creat-o în cei 21 de ani de la înfiinţare.”

 

Acest eveniment reprezintă Gala de Recunoaştere şi promovare a egalităţii de şanse a  Proiectului „Cariere la Feminin” – POSDRU /144/6.3/S/129188 - Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Comentarii Facebook