Firma clujeană Broda angajează personal calificat şi necalificat! (P)



Începând cu luna octombrie a acestui an, firma clujeană Broda, filială a Araco Olanda doreşte să-şi mărească echipa odată cu creşterea numărului de comenzi primite.

Broda există pe piaţa din România din anul 2010, când a început să comercializeze produse personalizate prin broderie, serigrafie, tampografie şi transfer termic. Pornind de la doar doi angajaţi şi două maşini de brodat, în prezent, compania are peste 100 de angajaţi şi lucrează cu clienţi mari, naţionali şi internaţionali.

Ce oferă Broda?

În primul rând, o remuneraţie corectă, respect şi apreciere pentru angajaţi. Conducerea pune un accent deosebit pe bunăstarea angajaţilor, prin organizarea de evenimente periodice, bonusuri la sărbători şi zile de naştere şi creşterea progresivă a salariului, în funcţie de realizări.
Sunt deschise peste 20 posturi, atât în partea de producţie – operator presă, ajutor serigraf, broder la gherghef, cât şi în partea de ambalare – ambalator manual cu jumătate de normă sau normă întreagă.

“Lucrez la Broda de pe vremea când aveam două maşini de brodat şi încercam să onorăm cu succes comenzile primilor clienţi. Am rămas aici pentru că sunt mulţumită de condiţii şi îmi place ceea ce fac. Pentru mine e important să ştiu că şefii sunt oameni, în primul rând, şi ne tratează corect. La Broda am avut parte întotdeauna de sprijin, am fost plătită corect şi ne simţim ca într-o familie” spune doamna Fira Pop, Şef Echipă la Broda.

Încercăm tot timpul să ne gândim cum ne putem ajuta angajaţii şi cum îi putem face să se simtă bine la locul de muncă. Câteodată e doar un gest mic insa incercam sa organizam anual un eveniment la care sa participe si sa fie premiata toata echipa cat si să îi aducem pe toţi mai aproape. Echipa e imaginea firmei.” declară Cristina Crăciun, Director General Broda.

În cazul în care sunteţi interesat(ă) de una dintre poziţiile deschise la Broda, puteţi trimite CV-ul dumneavoastră la secretariat@broda.ro sau direct la sediul firmei, în Cluj-Napoca, Tăietura Turcului nr. 47, parc Tetarom I.

Comentarii Facebook