Farmec a câștigat procesul cu ANAF, la Curtea de Apel Cluj

 

Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat asupra contestației formulate de către SC Farmec SA împotriva deciziei de impunere nr. 1661/15.12.2014 emise de către ANAF.

 

Instanța a decis prin Hotărârea nr 73/2015 admiterea cererii de suspendare a Deciziei de impunere până la soluționarea pe fond a acțiunii introduse de societate, prin care se solicită anularea în totalitate a Deciziei menționate anterior.

 

Cu o istorie de peste 125 de ani, Farmec este o companie 100% românească și un concurent puternic pentru orice producător de cosmetice din lume, fiind un reper de calitate și de inovație, dar și de excelență în management. Compania clujeană de cosmetice a încheiat  anul 2014 cu o cifră de afaceri de 152 milioane RON, păstrând ritmul constant de creştere înregistrat în ultimii ani. Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital sau Farmec. Pe plan extern, produsele companiei ajung în peste 30 de ţări. In calitatea sa de mare contribuabil, Farmec participă constant la bugetul statului cu o sumă de aproximativ 6 milioane de euro anual.

 

Societatea Farmec a fost pusă de ANAF să plătească 67 milioane RON pentru accize si penalitati aferente alcoolului denaturat folosit în perioada 01.01.2007 - 31.12.2011, la fabricarea a trei produse: aerosoli Airwick, Nufar si Triumf. 

 

Instanța a dat câștig de cauză firmei clujene și a anumat decizia de impunere. Citește AICI detalii.

Comentarii Facebook