In vremuri de criza o firma din Cluj demareaza constructia unei fabrici noi

Energobit va incepe in aceasta luna constructia unei fabrici de transformatoare in Parcul Industrial Tetarom 1, investitia totala fiind de aproape trei milioane euro.

 

"Banii necesari construirii fabricii provin din fonduri proprii, iar in ceea priveste dotarea unitatii cu echipamentele de productie necesare, intentionam sa accesam fonduri europene", a declarat Péter Pál, vicepresedintele executiv al EnergoBit, pentru Ziarul Financiar.

 

 

In  prima faza a proiectului vor fi angajati 46 de oameni, iar dupa finalizarea investitiei, in 2011, numarul total al angajatilor noii fabrici va depasi cifra 60.

 

Energobit a reusit sa realizeze in 2009 o cifra de afaceri de aproape 100 de milioane de euro, in crestere de 25% fata de 2008, performanta cu care putine companii se pot lauda in vremuri de criza. Si pentru anul acesta managementul firmei a anuntat ca estimeaza o crestere a vanzarilor cu 10% fata de anul precedent.

 

Grupul clujean detinut de Stefan Gadola, Ioan Socea si Péter Pál numara 17 companii si are la nivelul intregii tari peste 400 de angajati.

 

Comentarii Facebook