Fabrica Napolact Cluj nu se ÎNCHIDE: ”Sunt speculații” - Citește poziția companiei

 

Cornel Caramizaru, directorul de vânzări FrieslandCampina, a declarat că fabrica Napolact de la Cluj nu va fi închisă, catalogând toate informațiile în acest sens drept speculații.

 

Informațiile despre inchiderea fabricii FrieslandCampina din Cluj sunt speculații. Fabrica nu a fost inchisă, este funcțională ca si pana acum. O decizie privind relocarea productiei de la Baciu catre alta unitate de productie nu a fost luata. Pentru a isi asigura o prezenta sustenabila pe termen lung in Romania, FrieslandCampina cauta continuu sa imbunatateasca productia, distributia, strategiile de marketing, vanzari si resurse umane, în conditiile de piata dificile din prezent. In acest sens, FrieslandCampina analizeaza in mod constant unde si cum este cel mai eficient sa produca marcile companiei. 

 

Napolact este cea mai importanta marca a noastra, investim continuu in calitatea produsului si in marketing, chiar de curand am facut imbunatatiri la nivel de ambalaj. Asta dovedeste inca o data angajamentul nostru pe termen lung de a creste brandul.

 

Brandurile noastre, Napolact, Oke si Milli sunt produse din lapte din Ardeal. Avem o retea extinsă de fermieri în Transilvania de la care colectam laptele. Intentia noastra este sa ne dezvoltăm rețeaua, tocmai pentru că ne concentrăm pe creștere”, a spus Cornel Caramizaru.

 

Informații despre închiderea fabricii au apărut în Ziua de Cluj, nefiind confirmate nici de autoritățile locale.

Acum reprezentanții FrieslandCampina întăresc faptul că articolul de presă se bazează pe speculații.

Comentarii Facebook